Μετά το «Caliente», Mente Fuerte και Hawk φέρνουν το hit του καλοκαιριού

Αυτό είναι ένα από τα πιο «δυνατά» κομμάτια που θα ακούσεις.

Η trap μουσική είναι ένα είδος το οποίο έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία το τελευταίο διάστημα και μεταξύ μας, είσαι τεράστια fan! Δύο από τους αγαπημένους μας trap καλλιτέχνες είναι ο Mente Fuerte και ο Hawk, οι οποίοι μετράνε αμέτρητες επιτυχίες με κομμάτια κολοσσούς που έχεις λατρέψει και έχεις τραγουδήσει. Αυτή τη φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους για το μεγαλύτερο hit του καλοκαιριού και κάνουν πανικό στο YouTube κατακτώντας την δεύτερη θέση των Trends.

Υπάρχει ποικιλία και τα ονόματα στην trap μουσική είναι πολλά επομένως μπορείς να ξεχωρίσεις αμέσως τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες και να βάλεις τα κομμάτια τους στην playlist σου, όσον αφορά όμως τον Mente Fuerte και τον Hawk τα κομμάτια που ξεχωρίζεις είναι σίγουρα το «Caliente» και το «Sportex».

Το νέο τους hot track έχει τίτλο «Rudeboys» και από ό,τι φαίνεται θέλουν να περάσουν ακριβώς αυτό το πρόσωπο μέσα από τις «σκληρές» και αποστομωτικές τους ρίμες. Ως γνήσιοι Mcs, έρχονται σε «αντιπαράθεση» και μάχονται ο ένας τον άλλον με μοναδικό τους όπλο τις λέξεις.

Το «Rudeboys» κυκλοφορεί με ένα δυναμικό music video με την υπογραφή του Crystal View. Παρακολουθώντας το θα μπεις αμέσως στο έντονο κλίμα που θέλουν να σε βάλουν οι δύο καλλιτέχνες. Αξίζει να τονίσουμε ότι μέσα σε λίγες μόνο ώρες κυοφορίας του το «Rudboys» έφτασε στις τάσεις του YouTube και μέχρι στιγμής βρίσκεται στην δεύτερη θέση με τα views να μετρούν ανοδική πορεία.

Άκουσε το «Rudeboys» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved