Δυσάρεστα τα νέα για τα Mad VMA 2020. Ακυρώθηκαν οριστικά τα βραβεία

Το event δε θα πραγματοποιηθεί, βραβεία, όμως, θα δοθούν.

Ένα σκέτο μπέρδεμα είναι οι φετινές διοργανώσεις! Μεγάλα και φανταχτερά events ακυρώνονται το ένα πίσω από το άλλο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτήν τη φορά, τα νέα για την απονομή μουσικών βραβείων που περίμενες πώς και πώς δεν είναι ευχάριστα. Αν και προ λίγων ημερών υπήρχε ενημέρωση για την πραγματοποίηση του event με έναν πρωτότυπο τρόπο, οι ειδήσεις της τελευταίας στιγμής θέλουν τα MAD Video Music Awards να ακυρώνονται οριστικά και εμάς να κλαίμε με... μαύρο δάκρυ.

Το ρεπορτάζ ήρθε από τον Γιάννη Πουλόπουλο στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» όπου και αποκάλυψε αυτή τη δυσάρεστη είδηση. Τα βραβεία μετά από 16 χρόνια, για πρώτη φορά ακυρώνονται και ο λόγος δεν είναι άλλος από τις επιπτώσεις που επέφερε η πανδημία, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Παρόλα αυτά, τη θέση της Drive-In εκδήλωσης των βραβείων θα πάρει μια τηλεοπτική εκπομπή όπου οι νικητές θα ανακοινώνονται και θα παραλαμβάνουν το βραβείο τους με ένα σύντομο video.

Είναι πολύ πιθανό αυτή η εκπομπή να μεταδοθεί τον Αύγουστο, μετά την ανακοίνωση της ψηφοφορίας των νικητών που θα γίνει στις 20 Ιουλίου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved