«Billie Eilish»: Σαρώνει για άλλη μια φορά στις υποψηφιότητες των μουσικών βραβείων iHeartRadio 2020

Billie Eilish, Lizzo και ο ράπερ Lil Nas X είναι οι καλλιτέχνες με τις περισσότερες υποψηφιότητες

Τα βραβεία του iHeartRadio επιστρέφουν επίσημα για το 2020 την Κυριακή 29 Μαρτίου και οι υποψηφιότητες αποκαλύφθηκαν . Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Shrine Auditorium στο Los Angeles και οι υποψήφιοι καλλιτέχνες δεν είναι άλλοι παρά εκείνοι των οποίων τα τραγούδια ακούστηκαν περισσότερο στους σταθμούς iHeartRadio και στην εφαρμογή iHeartRadio για το 2019.

Όπως ήταν λογικό δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα υποψηφίων, ονόματα όπως, Billie Eilish, Lizzo και Lil Nas X-οι οποίοι έχουν και τις περισσότερες υποψηφιότητες- ενώ ακολουθούν Ariana Grande, Camila Cabello, Cardi B, Drake, Halsey, Justin Bieber, Khalid, Post Malone και Summer Walker.

https://www.instagram.com/p/B7FNvzzAry5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μερικά από τα βραβεία που θα δοθούν είναι το Βραβείο Καλύτερης Στρατιάς Θαυμαστών, Καλύτερων Στίχων, Καλύτερης Διασκευής, Καλύτερου Μουσικού Βίντεο, Καλύτερου Remix και Βραβείο Star των Social Media.
Πιο συγκεκριμένα το βραβείο στην κατηγορία Τραγούδι της Χρονιάς υποψήφια είναι τα: «Bad Guy" της Eilish, το «Old Town Road» του Lil Nas X’s, το «Señorita» των Shawn Mendes και Camila Cabello, το «Sucker» των Jonas Brothers και το «Truth Hurts» της Lizzo.

Για το Βραβείο Γυναίκας Καλλιτέχνιδας της Χρονιάς θα αναμετρηθούν οι: Billie Eilish, Lizzo, Ariana Grande, Halsey και Taylor Swift ενώ θα υπάρχει «κόντρα» και για το Βραβείο Άντρα Καλλιτέχνη της Χρονιάς μεταξύ των: Ed Sheeran, Khalid, Luke Combs, Post Malone και Shawn Mendes. Ποια πιστεύεις ότι είναι τα ονόματα φαβορί για τα φετινά iHeartRadio βραβεία;

Από τις 8 Ιανουαρίου έχουν ανοίξει οι πλατφόρμες που σου δίνουν την δυνατότητα να ψηφίσεις και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 23 Μαρτίου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved