O Max Barskih σε βάζει σε dance mood με το νέο τραγούδι «Tequila Sunrise»

To νέο hit που θα ακούς ξανά και ξανά.

Σαγηνευτικά beats, πάθος και χορός άλα dirty dancing – αυτή είναι η συνταγή της νέας δουλειάς του Max Barskih. Συνεχίζει να ιντριγκάρει το κοινό του και να δείχνει μια άλλη πλευρά του εαυτού του. Επιπλέον, σε αυτό το τραγούδι, ο καλλιτέχνης μας μιλάει μέσα από τη τέχνη του χορού.

Το ολοκαίνουργιο single του Max Barskih με τίτλο «Tequila Sunrise» είναι επιτέλους εδώ. Κυκλοφορεί από τη Panik Records/Sony Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, παράλληλα με το εντυπωσιακό και γεμάτο πάθος video, το οποίο θα δεις παρακάτω.

https://www.instagram.com/tv/CW23qtwPYeb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Max Barskih δήλωσε: «Αυτό το τραγούδι είναι ιδιαίτερο για μένα. Διηγείται την ιστορία μιας ακαταμάχητης έλξης. Όλα όμως δυστυχώς τελειώνουν αναπάντεχα – αλλά όσο η μουσική παίζει, αυτοί οι δύο άνθρωποι μπορούν να γίνουν ένα».

Ποιος είναι ο Max Barskih

https://www.instagram.com/p/CWi8q5Etzra/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Max Barskih είναι ένα pop είδωλο από την Ουκρανία, στιχουργός, καθώς και ο καλλιτέχνης που έχει κάνειτη μεγαλύτερη περιοδεία και έχει παιχτεί περισσότερο στα ραδιόφωνα της Ρωσίας, της Ουκρανίας και σε άλλα κράτη της πρώην Σοβιετικής ένωσης το 2020.

Έχει κερδίσει σημαντικά διεθνή βραβεία στη pop μουσική, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου MTV EMA. Από το 2009 έως τώρα και τα 50 τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει έχουν παιχτεί πάνω από 15,5 εκατομμύρια φορές, ενώ έχουν ακουστεί από 1,5 δισεκατομμύριο ακροατές. Ο Max έχει πραγματοποιήσει περιοδείες εκτός της χώρας του όπως σε Αμερική, Καναδά, Γερμανία, στη Βαλτική, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.



Πηγή κεντρικής: @max_barskih

bts 3

Oι 10 πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της K-pop - Θα σε ξετρελάνουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Viktory Brinker σε βάζει για τα καλά σε #christmasmood με το νέο της τραγούδι «Silent Night»

O Alan Walker κυκλοφορεί το cd που αξίζει να ακούσεις φέτος - Πάτα το play τώρα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved