Xmas is coming! 10 τραγούδια που ακούμε κάθε χρόνο non stop

Αν δεν ακούσεις ούτε ένα από αυτά τότε…δεν καταλαβαίνεις Χριστούγεννα!

Με μεγάλη χαρά μπορώ να σου πω ότι τα Χριστούγεννα είναι καθοδόν και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου.

Σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε να στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να διακοσμούμε το σπίτι μας με πολλά χριστουγεννιάτικα αντικείμενα και φυσικά να δώσουμε φως, πολύ φως βάζοντας φωτάκια σε όσους χώρους θέλουμε.

nees xristougeniatikes tainies2

Xmas is coming! 7 νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες του 2021 - Θα σε κρατήσουν cozy όλη τη σεζόν

Christmas is coming

Στο λέω αυτό, γιατί εγώ ας πούμε δεν βάζω φωτάκια μόνο στο δέντρο μου και στο τζάκι, δημιουργώ Christmas mood ακόμα και στο δωμάτιό μου, τοποθετώντας φωτάκια και στολίδια και είναι ένας από τους λόγους που ανυπομονώ κάθε χρόνο για τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Ένας άλλος; Τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια φυσικά! Ναι, ναι! Ξέρεις πολύ καλά ότι όλοι οι δρόμοι και τα μαγαζιά εκείνες τις μαγικές μέρες τον γιορτών γεμίζουν με πολύ γνωστά, παλιά τραγούδια τα οποία όμως είναι διαχρονικά και φυσικά απαραίτητα για να καταλάβουμε ότι τα Χριστούγεννα έφτασαν.

Σαν τρελή fan των Χριστουγέννων έψαξα από τώρα και βρήκα το playlist που βάζω εκείνες τις μέρες (μεταξύ μας και τώρα τα ακούω) για να μπω ακόμα περισσότερο σε Christmas mood! Με πολύ χαρά και ενθουσιασμό θα μοιραστώ μαζί σου 10 τραγούδια που ακούμε non stop κάθε χρόνο στις γιορτές των Χριστουγέννων και αν δεν τα γνωρίζεις τότε ήρθε η ώρα να τα μάθεις! Let’s see!

All I Want For Christmas Is You

Γιατί Χριστούγεννα χωρίς Mariah Carey γίνεται; Δε γίνεται! Η ίδια πριν από λίγες μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε με ένα πολύ fun βιντεάκι τον ερχομό των Χριστουγέννων.

https://www.instagram.com/reel/CVt_dsPKdFK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι η προσωπική της παράδοση αφού κάθε χρόνο ένα μήνα πριν τον ερχομό των Χριστουγέννων μας βάζει η ίδια σε Christmas mood με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Φυσικά, το All I Want For Christmas Is You είναι η μεγάλη της επιτυχία και την οποία με πολύ χαρά αφιερώνουμε στον αγαπημένο μας ή σε αυτόν που σκεφτόμαστε. Τι να κάνουμε η περίοδος των Χριστουγέννων είναι και για τους ερωτευμένους και τα περισσότερα τραγούδια μιλάνε για τον άνθρωπο που θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας εκείνες τις μέρες!



Χριστούγεννα

Το τραγούδι της Δέσποινας Βανδή- Χριστούγεννα το ακούμε παντού. Το χορεύουμε, το τραγουδάμε, το αφιερώνουμε και δεν το βαριόμαστε ποτέ. Κάθε χρόνο, όποτε το ακούω όπου και να είμαι απλά πετάγομαι με πολύ ενθουσιασμό και ξεκινάω να τραγουδάω. Το αγαπημένο μου; Να είμαι βόλτα ή για ψώνια και κατά τη διάρκεια να ηχεί αυτό το τραγούδι. Η καλύτερη αίσθηση!



Last Christmas

Ένα ήρεμο τόνων τραγούδι αλλά αυτό δεν μας πειράζει καθόλου, δεν παύει να είναι WOW! Σίγουρα παίζει στο playlist μου την ώρα που στολίζω το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μου.



Let it Snow

Μπορεί να μην χιονίζει πολύ συχνά στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το τραγούδι θα πάψει να παίζει στις γιορτές. Αντιθέτως, κάθε χρόνο σημειώνει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία και προσωπικά επιλέγω να το ακούσω όταν φτιάχνω μελομακάρονα, κουραμπιέδες και φυσικά την ζεστή μου σοκολάτα. Μη με ρωτήσεις γιατί, απλά με εμπνέει!



It’s The Most Wonderful Time Of The Year

Δεν έχω να πω τίποτα εδώ. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον τίτλο του τραγουδιού γιατί τα Χριστούγεννα είναι η πιο υπέροχη περίοδος του χρόνου. Σίγουρα θα το ακούσεις στη βόλτα σου αυτό το τραγούδι τα Χριστούγεννα.



8 Days of Christmas

Ένα πιο hot Χριστουγεννιάτικο κομμάτι που αξίζει να ακούσεις είναι το 8 Days of Christmas των Destiny’s Child. Σίγουρα θα το λατρέψεις!



Santa Claus Is Coming to Town

Μικροί, μεγάλοι περιμένουμε τον Αι Βασίλη πώς και πώς κάθε χρόνο! Δώρα, γέλια, χαρά και αυτό το τραγούδι να παίζει από πίσω. Διαχρονική επιτυχία!



Jingle Bells

Μα θα μπορούσε να λείπει αυτό το τραγούδι από ένα Χριστουγεννιάτικο playlist; Όχι βέβαια. Είναι το τραγούδι που μαθαίνουμε από παιδιά, που λέμε στα κάλαντα και γενικότερα που ακούμε παντού τα Χριστούγεννα!



Μη φύγεις! Τρέξε στην gallery να πάρεις Χριστουγεννιάτικες ιδέες και να σε βάλω λίγο στο mood!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Xmas is coming! 7 νέες χριστουγεννιάτικες ταινίες του 2021 - Θα σε κρατήσουν cozy όλη τη σεζόν

Yummy! Πώς θα φτιάξεις την πιο γευστική ζεστή σοκολάτα

Πηγή Κεντρικής: wonderfulchristmass_

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved