Κορίτσια! Άκουσα το νέο album του James Arthur και έγινε το αγαπημένο μου

Είναι το album που θα ακούς ξανά και ξανά στο δωμάτιό σου, όταν χαλαρώνεις, στο αυτοκίνητο, στο μετρό. Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς!

Όπως κάθε μέρα έτσι και την Τρίτη το πρωί ξεκίνησα από το σπίτι μου για να έρθω στη δουλειά. Πού να φανταστώ αυτό που θα μου συνέβαινε; Το μποτιλιάρισμα ήταν δίχως προηγούμενο, τα νεύρα μου έγιναν τσατάλια (σ’ αυτό έφταιγε και μια κυρία που κόντεψε να με τρακάρει στο ίσωμα) και οριακά ξεκίνησα να κλαίω.

«Όχι, Μαρία!», είπα στον εαυτό μου. Θα βάλεις να ακούσεις μουσική και θα ηρεμήσεις. Η μουσική, άλλωστε, πάντα μου φτιάχνει τη διάθεση. Αυτό έκανα, λοιπόν, και για καλή μου τύχη άνοιξα το MP3 και έπεσα πάνω στο νέο album του James Arthur. Ένα θα σου πω: ΤΡΕ-ΛΑ-ΘΗ- ΚΑ.

Evangelia: Το νέο της τραγούδι «Diving» θα το ακούς ξανά και ξανά (video)

Κάπως έτσι έψαξα να μάθω ποιος είναι αυτός ο τραγουδιστής, να ακούσω όλο το νέο album του, It’ll all make sense in the end, και να ηρεμήσω. Ναι! Δεν με ένοιαζε πια η κίνηση κι ας έκανα δυο ώρες να φτάσω στη δουλειά! Άκουσα το EP του James Arthur και όλα έγιναν καλύτερα.

album

Το εξώφυλλο του νέου album του James Arthur, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music

Ο James Arthur και η δημιουργία του νέου του δίσκου

Είναι 33 ετών, κατάγεται από την Αγγλία και έγινε πιο γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το X-factor, το οποίο και κέρδισε το 2012. Ο James Arthur είναι τραγουδιστής, αλλά και τραγουδοποιός, που μετρά αμέτρητες επιτυχίες στο βιογραφικό του.

Εγώ ξετρελάθηκα με το νέο του album, Ιt’ll all make sense in the end. Διέκρινα τη μοναδική ικανότητά του να «μπλέκει» ροκ, emo, pop-punk και ραπ μουσικές δημιουργώντας ήχους που σε χαλαρώνουν, που σε ταξιδεύουν, που σε μαγεύουν, που μιλούν στην καρδούλα σου.

james arthur neo album

Ο James Arthur έγραψε το EP του κατά τη διάρκεια του lockdown στο σπίτι του στο Surrey και πρόκειται να το κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου.

james arthur new album

«Και ξαφνικά η μουσική άρχισε να ακούγεται τέλεια. Από την πρώτη μέρα ακούστηκε ένας ήχος που ήθελα εξ αρχής να ακούσω… Αυτή είναι η πρώτη φορά που έφτιαξα ένα άλμπουμ εξ ολοκλήρου σε ένα μέρος και αυτό το ακούς. Είναι πολύ άνετο να δημιουργείς κάτι στον δικό σου χώρο», λέει ο James Arthur για το ολοκαίνουριο album του.

Τα νέα τραγούδια του James που ακούω ξανά και ξανά

Το νέο album του James Arthur, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music, αποτελείται από 14 διαφορετικά τραγούδια και πίστεψέ με! Είναι όλα ένα κι ένα. Ωστόσο, εγώ μαγεύτηκα από τρία, τα οποία ακούω ξανά και ξανά. Στο αυτοκίνητο, όταν πάω για τρέξιμο στη γειτονιά, στο δωμάτιό μου όταν θέλω να χαλαρώσω.

Emily

Ίσως το πιο τρυφερό τραγούδι που θα ακούσεις μέσα στο νέο album του James Arthur. Ο τραγουδιστής -σε αυτό το τραγούδι- αναφέρεται στην κόρη που κάποια μέρα μπορεί να αποκτήσει.



Όπως έχει πει ο ίδιος, «το τραγούδι προέκυψε από συζητήσεις που έκανα για την απόκτηση παιδιών. Θα ήμουν καλός μπαμπάς; Τι θα γινόταν αν η κόρη μου διάβαζε για τις αταξίες που έχω κάνει; Δεν έχει σημασία. Γιατί είμαι ο άνθρωπος που θα βρίσκομαι εκεί για όλη της τη ζωή».

Αλήθεια τώρα… Είναι να μη λιώνεις με τέτοιες εξομολογήσεις; Εγώ, πάντως, συγκινήθηκα και θα συγκινηθείς κι εσύ μόλις ακούσεις το Emily.

Medicine

Το Medicine είναι το πρώτο αυτοβιογραφικό single του James Arthur και το τραγούδι που θα σε κάνει να χορεύεις χαλαρά όσο θα κάνεις διάλειμμα από το διάβασμα ή όταν θα περπατάς στον δρόμο.



Το τραγούδι αυτό μιλά για τις σχέσεις, για τον εαυτό μας, αλλά και για το πόσο η αγάπη μπορεί να τα αλλάξει όλα. «You make my heart beat faster than adrenaline», λέει ο James Arthur και εμείς ταυτιζόμαστε.

Γιατί-αλήθεια- τι νόημα θα είχε η ζωή χωρίς αγάπη;

SOS

«Αισθάνομαι ότι το SOS είναι ένα καθοριστικό τραγούδι για το album μου. Ό,τι ήθελα να πετύχω είναι σε αυτό το τραγούδι. Είναι βαρύ ροκ, έχει rap flow, αλλά και χορωδία να τραγουδά στο τέλος. Με φαντάζομαι ήδη στο video clip να περπατώ στον δρόμο, και να το τραγουδώ σε όλες τις σπασμένες ψυχές που κλείστηκαν για έναν χρόνο στο σπίτι τους», λέει ο James Arthur για αυτό το τραγούδι.



Άκου κι εσύ το SOS και θα νιώσεις μια απίστευτη ελευθερία και ελπίδα. Ό,τι ακριβώς έχεις ανάγκη μετά από τα απανωτά lockdown.

Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο νέο album, It’ll all make sense in the end, είναι 14 και συγκεκριμένα τα εξής παρακάτω:



ALBUM TRACKLIST

  1. Running Away
  2. Wolves
  3. Medicine
  4. September
  5. Always
  6. Emily
  7. Last Of The Whiskey
  8. Never Let You Go
  9. 4000 Miles
  10. Deja Vu
  11. Ride
  12. Avalanche
  13. SOS
  14. Take It Or Leave It

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved