Evangelia: Το νέο της τραγούδι «Diving» θα το ακούς ξανά και ξανά (video)

Το hit που θα ακούς ξανά και ξανά αυτό το φθινόπωρο.

Στον μουσικό πλανήτη, ο οποίος περιστρέφεται γύρω από αμέτρητους ταλαντούχους μουσικούς, η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός Evangelía έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τους μοναδικούς μοντέρνους pop ήχους της σε συνδυασμό με παραδοσιακούς ελληνικούς.

Μετά την ξεχωριστή επιτυχία των τραγουδιών της “Páme Páme” και “Fotiá”, τα οποία έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube και σε streams στο Spotify, η Evangelía είναι έτοιμη για την επιστροφή της με το ολόφρεσκο “Diving” μαζί με τον Kelvin Jones που κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

Το νέο της τραγούδι «Diving» θα σε συναρπάσει

Το τραγούδι περιγράφει την αντίστασή μας στον έρωτα, από φόβο ότι στην πορεία θα τελειώσει.

Μιλά, επίσης, για τη μεγάλη πιθανότητα να νιώσουμε πληγωμένοι ή να βιώσουμε την απώλεια, αλλά και για τις στιγμές που φτάνουμε στο σημείο το πάθος να μας κυριεύει και εν τέλει να παραδινόμαστε σε αυτό που νιώθουμε.

Το ανερχόμενο pop idol μιλά αποκλειστικά για όλα μόνο στο Teen Queen! Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις όλη τη συνέντευξη.

Η ιστορία βασίζεται σε αληθινές εμπειρίες της Evangelía, η οποία- αφού πάλεψε με τον ίδιο της τον εαυτό-, βρήκε τον ιδανικό σύντροφο και την αγάπη, όχι μόνο στη ζωή, αλλά και στη δουλειά της.

Ο Stolar είναι η μοναδική της αγάπη, ο έμπιστος συν-δημιουργός στα τραγούδια της, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του νέου hit κι επίσης είναι και παραγωγός της.

Κι ενώ έχουν αποδείξει ήδη περίτρανα ότι είναι μια δυνατή ομάδα σε όλους τους τομείς, για το νέο της single «Diving», η Evangelía έψαχνε για τον κατάλληλο καλλιτέχνη που θα ταίριαζε στο τραγούδι, όταν τελικά την ενέπνευσε η φωνή του Βρετανού μουσικοσυνθέτη, Kelvin Jones, που αυτήν τη στιγμή σκαρφαλώνει στα charts των Ευρωπαϊκών ραδιοφώνων.

https://www.instagram.com/p/CTAZgXQpKKI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πάντα φανταζόμουν αυτό το τραγούδι ως ντουέτο, ακόμα και την περίοδο που το έγραφα», εξηγεί η Evangelia. «Ήθελα να είναι με κάποιον που θα το δικαιώσει και θα ταιριάζει απόλυτα. Όταν άκουσα την όμορφη φωνή του Kelvin, σκέφτηκα ότι είναι τόσο βελούδινη, γεμάτη, βαθιά και είχε χαρακτήρα, αυτό που ακριβώς έψαχνα», δήλωσε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/CTFmMTFJYqH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τραγούδι ξεκινάει με ήχους από μπουζούκι και η αισθησιακή φωνή της Evangelía δημιουργεί ένα αίσθημα απόγνωσης, ενθουσιασμού και πάθους ταυτόχρονα, που γίνονται αντιληπτά από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Κορυφώνεται, δε, σε ήχους από τουμπερλέκι κατά τη διάρκεια του ρεφρέν. Το δεύτερο κουπλέ συναντά τη φωνή του Kelvin Jones, η οποία δίνει την τέλεια αντίθεση σε αυτήν την ιστορία πάθους δύο ανθρώπων που πρόκειται να γίνουν τα πάντα ο ένας για τον άλλο.

Evangelia: Άναψε... «Fotia» με το νέο της τραγούδι

Δυνάμωσε όμως τώρα τα ηχεία και απόλαυσέ το!



Τέλειο, έτσι;

Πηγή φωτογραφιών: @evangelia

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved