Μην ψάχνεις άλλο! Ο Alan Walker κυκλοφόρησε το απόλυτο hit του φθινοπώρου

Το «Running Out Of Roses» του Alan Walker θα κάνει το φθινόπωρό σου λίιιγο πιο ευχάριστο!

Σε καταλαβαίνω μικρή μου queen... Το καλοκαίρι τελείωσε και τώρα πάλι τα ίδια. Σχολείο, διάβασμα, φροντιστήρια... Όμως η μουσική είναι η καλύτερη παρέα σε κάθε εποχή του χρόνου. Και το νέο EP του Alan Walker είμαι σίγουρη πως θα σε κάνει να δεις το φθινόπωρο με άλλο μάτι, αφού κάθε φορά που θα πατάς το replay, το μυαλό σου θα ταξιδεύει στα beach bar που πήγαινες με τις φίλες ή με τους γονείς σου όλο το καλοκαίρι!

Και για να σε βάλω λίγο περισσότερο στο κλίμα, το νέο EP του Νορβηγού τραγουδιστή και παραγωγού, Alan Walker, έχει τίτλο «Walker Racing League» και κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony music!

Το single που θα σε κάνει να κολλήσεις και να το ακούς ξανά και ξανά έχει τίτλο «Running Out Of Roses», και τώρα θα σου αποκαλύψω και το καλύτερο! Στο τραγούδι συμμετέχει ο τραγουδιστής από το L.A, Jamie Miller, ο οποίος με το τραγούδι του «Here’s Your Perfect» έχει ξεπεράσει τα 250 εκατομμύρια streams! (και αν δεν το έχεις ακούσει ακόμη, μπες γρήγορα να πάρεις μια γεύση!).

Alan Walker: Το «Heading Home» που είχαμε ακούσει τέσσερα χρόνια πριν επιτέλους κυκλοφόρησε

Η καλύτερη στιγμή της μουσικής πορείας του Jamie!

Φαίνεται πως ο Jamie Miller ξετρελάθηκε από την πρώτη στιγμή που άκουσε το «Running Out Of Roses», όπως ακριβώς και εγώ!

«Τη στιγμή που ο Alan και η ομάδα του μου έστειλαν το “Running Out of Roses”, ήξερα ότι αυτό θα ήταν η καλύτερη στιγμή της μουσικής μου πορείας! Παρακολουθώ τον Alan από τότε που ήμουν έφηβος και μεγάλωνα στο Κάρντιφ της Αγγλίας. Η ζωή μου άλλαξε από την πίστη του σε μένα και τις δυνατότητές μου να κάνω αυτό το τραγούδι μοναδικό. Είμαι περήφανο μέλος της ομάδας και ανυπομονώ ο κόσμος να ακούσει αυτό το mega anthem», είπε ο Jamie και είμαι σίγουρη πως αυτή η συνεργασία θα αγαπηθεί το ίδιο και από εσένα!

https://www.instagram.com/p/CTgmemeLp_1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το EP που θα σε ξεσηκώσει!

Στο EP του Alan Walker θα ακούσεις και τις τεράστιες επιτυχίες, όπως το «Space Melody» με τον VIZE, το «Sweet Dreams» με τον Imanbek και το πρόσφατο single «Don’t You Hold Me Down» με τη Georgia Ku.

Ο Alan έχει ξετρελαθεί με την κυκλοφορία του πρώτου του EP, αλλά δεν ξέρω τίνος ο ενθουσιασμός είναι πιο μεγάλος: ο δικός μας που ανακαλύψαμε το απόλυτο hit που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το - κατά τ’ άλλα μελαγχολικό - φθινόπωρο, ή ο δικός του; Εντάξει, μάλλον θα κοντραριστούμε!





«Είμαι κατενθουσιασμένος που θα κυκλοφορήσει το πρώτο μου EP, με μεγάλους καλλιτέχνες και φίλους να συμμετέχουν. Το “Walker Racing League” είναι μια δουλειά που περιμένει τόσο καιρό ο κόσμος, καθώς είναι γνωστό ότι έχω μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα. Ανυπομονώ να ακούσετε το νέο τραγούδι “Running Out of Roses”, το οποίο είναι σε συνεργασία με τον ταλαντούχο Jamie Miller, του οποίου η φωνή ταίριαζε γάντι με το τραγούδι αυτό», ήταν τα πρώτα λόγια του τραγουδιστή, αλλά νομίζω πως αρκετά διάβασες. Ήρθε η ώρα να πατήσεις το play και να το βάλεις στο τέρμα!

Photos: @alanwalkermusic

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved