Olivia Rodrigo: Δες αποκλειστικές φωτογραφίες της με αφορμή το νέο single «déjà vu»

Το μουσικό φαινόμενο… Olivia ξαναχτυπά.

Δεν είναι λίγα τα νέα μουσικά ταλέντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, άλλωστε η μουσική έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και, όλο και περισσότεροι νέοι ανακαλύπτουν τα ερμηνευτικά τους ταλέντα, πόσοι όμως από αυτούς έχουν καταφέρει στο άψε σβήσε να καταταχθούν στις Νο1 θέσεις των charts με τα singles τους;

Ένα όνομα μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους τελευταίους μήνες και δεν είναι άλλο από το όνομα της Olivia Rodrigo. Πολλοί την αποκαλούν… μουσικό φαινόμενο κι αν μας ρωτάς όχι άδικα. Σε πολλούς ίσως να διαφεύγει το λιθαράκι που έβαλε στη γνωστή σειρά «Highschool Musical: The Musical Series», με το τραγούδι της «All I Want», σίγουρα όμως έχεις ακούσει το επιτυχημένο κομμάτι της με τίτλο «Drivers License».



Το κομμάτι αυτό αξίζει να σου πούμε πως έκανε τρομερή επιτυχία αφού έφτασε σε κλάσματα δευτερολέπτων στην κορυφή των charts, ανέβηκε στις πρώτες θέσεις του Billboard και «έσπασε» το ρεκόρ των streams στις ψηφιακές πλατφόρμες. Εν τω μεταξύ να σου πούμε πως η Olivia είναι η νεότερη γυναίκα που έφτασε στην πρώτη θέση των charts του Ηνωμένου Βασιλείου και παρέμεινε για εννέα συνεχόμενες εβδομάδες.

Τώρα, κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «déjà vu» και για ακόμη μια φορά έκανε τα μαγικά της. Το κομμάτι αυτό είναι ο προπομπός του αναμενόμενου album της που θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου.

Το «déjà vu» κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company και είναι ένας συνδυασμός όμορφων μελωδιών πιάνου και κιθάρας, όπου μαζί με τα φωνητικά της Olivia δίνεται μια ευχάριστη διάθεση στον ακροατή που το ακούει. Βέβαια αξίζει να σου πούμε πως έχει γραφτεί από την ίδια την Olivia και την παραγωγή υπογράφει ο στενός συνεργάτης της τραγουδίστριας, Dan Nigro.

Το επίσημο music video για το «déjà vu» σκηνοθετεί η Allie Avital, με τοποθεσία τις παραλίες του Malibu στην Αμερική. Εν τω μεταξύ έχει γίνει το Νο1 των Trends του YouTube, με περισσότερα από views σε διάστημα 12 ωρών και περισσότερα από 80Κ ταυτόχρονα views στην πρεμιέρα.

Με αφορμή λοιπόν το νέο της single έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες της Olivia Rodrigo και θα τις βρεις στην παρακάτω gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved