Liak: Μόλις διασκεύασε το πιο ερωτικό τραγούδι και θα το λατρέψεις

Δεν σταματούν οι επιτυχίες.

Τι κι αν έχεις συνηθίσει μια σύγχρονη εικόνα του Liak με τα μουσικά του βήματα να ακολουθούν την τραπ μουσική και τους σύγχρονους ήχους της, αυτή τη φορά ήρθε με μια μπαλάντα από το παρελθόν και της έδωσε το δικό του μοναδικόχαρακτήρα.

Δεν είναι λίγες οι επιτυχίες του, μιας και έχει ξεσηκώσει το φανατικό του κοινό με τα covers και τα δικά του κομμάτια. Το «MaMaCiTa» αλλά και το «Όταν Με Κοιτάει» αγαπήθηκαν αμέσως από τους θαυμαστές του και έφτασαν στην κορυφή.

Είναι γεγονός πως η χαρακτηριστική του χροιά και το μέταλλο της φωνής του μπορούν να καθηλώσουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές και σίγουρα το νέο του τραγούδι θα σε πείσει.

Το «Νόμιζα» είναι το νέο του τραγούδι και μάλιστα είχε γίνει επιτυχία πολύ πριν το τραγουδήσει εκείνος. Συγκεκριμένα διασκεύασε ένα κομμάτι των 90’ s και του έδωσε έναν νέα φρέσκο και μοναδικό αέρα. Το «Νόμιζα» είναι κομμάτι του Ανδρέα Τσουκαλά και είναι ένα άκρως ερωτικό τραγούδι. Κυκλοφόρησε το 1992 και σήμερα… ξαναγεννήθηκε.

Το «Νόμιζα» του Liak έχει κυκλοφορήσει επίσημα στην πλατφόρμα του YouTube και μάλιστα έχει και το δικό του music video. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πούμε επίσης πως απέσπασε σχεδόν 10 χιλιάδες προβολές σε περίπου μια ώρα από την κυκλοφορία του. Αυτό ναι, το λες επιτυχία!

Άκουσε το «Νόμιζα» από τον Liak εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved