H 21χρονη Madison Beer και ο 20χρονος Surf Mesa είναι τα νέα teen music icons

Η νέα μουσική συνεργασία τους θα συζητηθεί.

Πολλά είναι τα αστέρια της μουσική που γίνονται ευρέως γνωστά και αγαπητά από το κοινό, τα δύο αυτά νέα παιδιά όμως είναι πραγματικά τα επόμενα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας που θα συζητηθούν.

Ο παραγωγός Surf Mesa και η τραγουδίστρια Madison Beer ενώνουν τις δυνάμεις τους αλλά και το ταλέντο τους για το νέο τους τραγούδι που μάλιστα έχει ήδη αγαπηθεί από τους φανατικούς θαυμαστές τους. Το νέο τους track είναι μια άκρως ερωτική μπαλάντα με προδιαγραφές διεθνούς επιτυχίας.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου θυμίσουμε πως ο Surf Mesa έγινε ευρέως γνωστός έπειτα από την κυκλοφορία του με τίτλο «ILY(I love You Baby)» μια διασκευή που αμέσως αναδημοσιεύθηκε από χιλιάδες χρήστες του Tik-Tok. Έφτασε στο Top10 πολλών χωρών αλλά και στο Top 5 του chart των Hot Dance και Electronic Songs στο Billboard.



Το νέο τραγούδι του Surf και της Madison Beer έχει τίτλο «Carried Away». Η συνεργασία τους στην πλατφόρμα του YouTube έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερες από 45.000 προβολές. Το κομμάτι τους συνοδεύεται από ένα υπέροχο lyric video εμπνευσμένο από τη σύγχρονη ζωή των social media.

Δες το lyric video του «Carried Away» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved