Chase Hudson: «Αλλάζει» καριέρα και θα τρομάξεις να τον αναγνωρίσεις

O πρώην της Charli D’Amelio, αλλάζει καριέρα!

Ο 18χρονος influencer του Tik- Tok όπως φαίνεται αποφάσισε να «αλλάξει» καριέρα και μάλιστα το κάνει πολύ πετυχημένα. Ο πρώην της Charli D’Amelio έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική και πρέπει να παραδεχθούμε πως μόλις έκανε ένα καλό και αξιοπρεπέστατο ξεκίνημα.

Ο Chase Hudson, είναι ένα άκρως αγαπητό πρόσωπο στην κοινότητα του Tik- Tok με περισσότερους από 29Μ followers και μάλιστα έχει το ψευδώνυμο Lil Huddy. Πλέον όχι μόνο θεωρείται ένας πετυχημένος influencer αλλά είναι και ένας rock star που θα κάνει τα πάντα για να φτάσει ψηλά. Το πρώτο του τραγούδι έχει τίτλο «21st Century Vampire» και είναι ένα pop, punk κομμάτι που θα λατρέψεις.

Αν και έχουμε γνωρίσει τον Chase από τα videos του στα social media, πρέπει να σου πούμε πως στο music video του «21st Century Vampire» είναι αγνώριστος! Έχοντας πια μια διαφορετική ταυτότητα, παρουσιάζεται ως ένα punk αγόρι που δεν μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε ένα περιβάλλον.

Εν τω μεταξύ, ο Chase, έχει κάνει ακόμη μια μουσική προσπάθεια στο παρελθόν με τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ «Downfalls High». Λοιπόν, αν μας ρωτάς, το νέο του single «21st Century Vampire» πρόκειται να φτάσει ψηλά και ήδη οι αγαπημένοι του θαυμαστές τον στηρίζουν. Το music video έχει συγκεντρώσει στο YouTube περισσότερες από 2 εκ. προβολές και τα νούμερα έχουν ανοδική πορεία.

Δες το music video του « 21st Century Vampire» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved