Ed Sheeran: Κόπηκε σε audition και μόλις είδαμε το σπάνιο video

Θα πίστευες ποτέ πως ο Ed Sheeran μπορεί να κοπεί από audition;

Μεγάλοι καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας μπορεί να φαίνονται λαμπεροί και επιτυχημένοι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως τα πρώτα τους βήματα ήταν εύκολα. Πολλές φορές για να ξεκινήσει κανείς την καριέρα του περνά από 40 κύματα και υπάρχουν τρανταχτά παραδείγματα για αυτό.

Ο Justin Biber και ο Shawn Mendes πριν μπουν στο «παιχνίδι» της pop μουσικής βιομηχανίας τραγουδούσαν μόνοι τους με την κιθάρα τους, το ίδιο και ο Ed Sheeran. Ο τελευταίος, πρέπει να παραδεχθείς πως «άνθισε» γρήγορα και τα τραγούδια του έγιναν ευρέως γνωστά. Ο Ed είναι ένας αρκετά χαρισματικός τραγουδιστής, στιχουργός και υπέροχος κιθαρίστας.



Όσο δεδομένη και αν σου φαίνεται σήμερα η αναγνωρισιμότητά του πρέπει να μάθεις πως στα 16 του χρόνια, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα, πολλές πόρτες του είχαν κλείσει. Το τελευταίο διάστημα ένα σπάνιο video κυκλοφορεί στο διαδίκτυο στο οποίο ο… μικρός Ed περνά από audition και η επιτροπή τον κόβει.

Η audition ήταν για χάρη μιας βρετανικής μουσικής τηλεοπτικής σειράς σαν το «Glee» με τίτλο «Britannia High». Η υπόθεση ήταν απλή! Νέα ταλέντα ανακαλύπτουν τον κόσμο της μουσικής αλλά και του χορού μέσα από μια σχολή καλών τεχνών στο Λονδίνο. Η σειρά κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2008.



Το video που κάνει το γύρω του διαδικτύου δείχνει τα παρασκήνια της audition και μέσα σε όλους θα δεις τον Ed Sheeran να παρουσιάζει το ταλέντο του στο τραγούδι. Δυστυχώς η επιτροπή αποφασίζει να τον κόψει αφού οι χορευτικές του ικανότητες ήταν σχεδόν ανύπαρκτες. Θα φανταζόσουν ποτέ πως κάποιος θα μπορούσε να «σταματήσει» τον Ed; Κι όμως! Σε αυτό το video φαίνεται ξεκάθαρα πως κόπηκε από την audition.

Δες το σπάνιο video παρακάτω:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved