Τι έκανε τους fans να πιστέψουν ότι οι Little Mix διαλύονται;

Η αλήθεια είναι ότι και εμείς αυτό νομίζαμε.

Τι κι αν ένα συγκρότημα πραγματοποιεί εμφανίσεις και κυκλοφορεί νέα κομμάτια, αν οι fans παρατηρήσουν κάτι παράξενο, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν! Κάπως έτσι συνέβη και με τις Little Mix, το γυναικείο συγκρότημα που έχει ταράξει τα νερά της μουσικής βιομηχανίας.

Οι θαυμαστές, μετά από την απουσία ενός μέλους από τις δημόσιες εμφανίσεις, δεν ήξεραν τι να πιστέψουν και ναι, ακόμη και εμείς αναρωτηθήκαμε για το αν το κορίτσι άφησε το γκρουπ ή συμβαίνει κάτι άλλο, οι απορίες μας όλες όμως λύθηκαν μετά την επίσημη ανακοίνωση.

Η Jesy Nelson έλειπε από τις τελευταίες εμφανίσεις των Little Mix, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο. Συγκεκριμένα έλειψε από την εμφάνιση του συγκροτήματος στον τελικό του talent show «The Search» αλλά και από τα MTV EMA 2020. Η απουσία της ωστόσο έχει γίνει αντιληπτή ακόμη και στα social media μιας και οι αναρτήσεις της σταματούν κάπου τον Οκτώβριο.

Ο λόγος αυτής της αποστασιοποίησης τελικά είναι σοβαρός. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του συγκροτήματος, η 29χρονη καλλιτέχνιδα απουσιάσει λόγω προσωπικών, ιατρικών ζητημάτων και πρόκειται να πάρει μια παρατεταμένη άδεια. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε περισσότερα, ωστόσο ελπίζουμε όλα να είναι καλά για την αγαπημένη μας Jesy.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved