Little Mix: Ακούσαμε το ομότιτλο track του 6ου album τους και είναι τέλειο

Τέρμα τα ψέματα, οι Little Mix είναι εδώ!

Το νέο album των Little Mix είχε ήδη γίνει γνωστό πως θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου. Αυτό ναι, είναι ένα από τα πλέον ευχάριστα νέα των τελευταίων ημερών και έχουμε και άλλα.

Τα κορίτσια έχουν πια το δικό του πιστό fan club και πρέπει να σου πούμε ότι είναι εξαιρετικά πιστό καταλαβαίνεις λοιπόν ποια θα ήταν η αντίδραση τους στο άκουσμα του πρώτου single. Μετά από τις επανειλημμένες επιτυχίες τους κυκλοφορούν το νέο τους album επανειλημμένες επιτυχίες τους κυκλοφορούν το νέο τους album αλλά το ευχάριστο αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτό. Το album έχει τίτλο «Confetti» και μόλις ακούσαμε το πρώτο του τραγούδι, με τον ίδιο τίτλο και θα τολμήσουμε να πούμε ότι έχουμε γοητευθεί. Πρόκειται για ένα κομμάτι άκρως ξεσηκωτικό αλλά και sexy. Το track έχει την υπογραφή της Jesy Nelson και είναι αυτό ακριβώς που θέλεις να ακούσεις.

Πρέπει να νσου πούμε πάντως ότι το album «Confetti» των Little Mix είναι το έκτο σε σειρά και περιέχει συνολικά 13 κομμάτια

To oμότιτλο τραγούδι των Little Mix έρχεται μετά τις επιτυχίες «Break Up Song», «Holiday», «Not A Pop Song», «Happiness» να αποδείξει για το τι είναι ικανά τα κορίτσια αυτά.

Άκουσε το «Confetti» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved