Danai Nielsen: Η pop μουσική σκηνή γνωρίζει το νέο iconic πρόσωπό της

Η Danai κυκλοφορεί την μια επιτυχία μετά την άλλη και θα γίνει το νέο σου fav pop icon.

H Danai Nielsen συνεχίζει τις δημιουργικές παραγωγές παρουσιάζοντας το «Lion Zion» ένα ακόμη single το οποίο κυκλοφορεί, βέβαια, δεν είναι η πρώτη της επιτυχία, μιας και έχει ήδη κυκλοφορήσει ιδιαίτερα κομμάτια, ένα εκ των οποίων σίγουρα έχεις ακούσει και σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το «Κοντούλα Λεμονιά» ήταν ένα κομμάτι αρκετά… έξω από τα συνηθισμένα. Το κορίτσι κατάφερε να μετατρέψει ένα αρκετά παραδοσιακό κομμάτι σε μια ρέγκε επιτυχία.



Τώρα, ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του single «Mermaid», επανέρχεται με ένα νέο track. Κάθε single και music video της Danai αποτελεί ένα ολοκληρωμένο έργο με επίκεντρο, τόσο τα κοινωνικά θέματα όσο και τις ανθρώπινες σχέσεις, πάντα βέβαια με τη δική της προσωπική και ιδιαίτερη πινελιά.



Το «Lion Zion» βγήκε εν μέσω του δεύτερου lockdown και μιλά για τη «ζούγκλα» που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, τόσο συναισθηματικά, όσο και στην καθημερινότητά μας, μιλά για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας στην προσπάθεια να βρούμε ο καθένας το όνειρό του. Το νέο της single είναι μια storytelling μπαλάντα γραμμένη κυρίως σε πιάνο που θα λατρέψεις.

Μαζί με το κομμάτι κυκλοφορεί και το music video που το συνοδεύει, το οποίο είναι δικής της επιμέλειας σε συνεργασία με τις στενές συνεργάτιδές της, Αίγλη Δράκου και Σοφία Παππά.

Στίχοι:

We need to go
in the middle of our jungle
We need to go and find our Lion
And ask for Zion

It’s been so long that you have been travelling alone
your body collapses and your mind keeps growing older
Burned by the desert and frozen by the snow
Your food supply and water is over



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved