FY: Το νέο του track είναι κάτι που δεν έχεις ακούσει ξανά

Η trap έχει σίγουρα την υπογραφή του.

Τόσα πράγματα είναι απλά και πρέπει να αποδεχθείς την κατάσταση! Ο FY είναι ο καλλιτέχνης που έχει εδραιωθεί για τα καλά στην trap μουσική και δε πρόκειται να ξεχαστεί το όνομά του σύντομα.

Οι επιτυχίες του είναι πολλές και μάλιστα είναι ο πιο δημοφιλής traper ηλικιακά με περισσότερα από 8 εκατομμύρια streams σε Spotify και περισσότερα από 5 εκατομμύρια views στο YouTube. Αυτή τη φορά,έρχεται με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι να ταράξει τα ήρεμα νερά μας και θα το λατρέψεις.

Εκείνος που κέρδισε το βραβείο του καλύτερου προτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD VMA 2019, τώρα έρχεται να αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει και να κάνει... εντύπωση! Μετά τις επιτυχημένες του συνεργασίες και τα solo «διαμάντια» του, έρχεται με ένα ανανεωμένο και φρέσκο τραγούδι. Το κομμάτι του έχει τίτλο «Money».

Σίγουρα, track σαν κι αυτό δεν έχεις ξανακούσει, μιας και είναι ένα, ναι μεν, trap κομμάτι, αλλά με ακόμη πιο μοντέρνους ήχους από όσα έχεις συνηθίσει. Το κομμάτι «Money» του FY είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved