Ήρθε η ώρα του Mente Fuerte! Έγινε το No1 των Trends του YouTube

Ακούστε λίγο Mente Fuerte να μάθετε να... τραπάρετε!

Το μεγάλο comeback του Mente Fuerte έγινε και δε μας κάνει εντύπωση που είναι το No1 των Trends του YouTube. Ναι, σωστά διάβασες. Έχει «ρίξει» το YouTube και μαζί του έχει ρίξει και όλους όσους βρίσκονταν σε αυτή τη θέση. Η θέση αυτή του ανήκει και το νέο feat του με τον Immune θα μείνει εκεί σίγουρα για αρκετό καιρό ακόμη.

Από εκεί που δεν το περιμέναμε ο Mente Fuerte έκανε την επιστροφή του να μοιάζει με δώρο για όλους τους φανατικούς του θαυμαστές αλλά και όχι μόνο. Το νέο τους κομμάτι έχει τίτλο «Winners» και κοίτα να δεις που όπως λέει το κομμάτι, έτσι και είναι. Νικητές με τα όλα τους.

Βέβαια όπως μας έχει συνηθίσει ο τράπερ, έτσι και τώρα αναδεικνύει τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και το ταλέντο του στις... αυστηρές ρίμες με το δικό του μοναδικό τρόπο. Όπως η προηγούμενη επιτυχία του, το «Caliente» που ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια views στο YouTube, έτσι και το «Winners» έχει ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Ο Mente Fuerte και ο Immune βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Νο1 των Trends του YouTube και έχουν ήδη ξεπεράσει τις 300.000 προβολές. Φυσικά το νέο τους track κυκλοφόρησε με το music video του και πίστεψέ μας, θα σε βάλει αμέσως σε «Winners» mood.

Δες το «Winners» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved