Γιώργος Κακοσαίος: Το νέο σου crush έβγαλε νέο single και θα κολλήσεις

Ετοιμάσου να βάλεις στην playlist σου, το νέο του κομμάτι.

Ακόμη κι αν δεν είσαι fan της λαϊκής μουσικής, ο Γιώργος μπορεί να σε κάνει να την λατρέψεις! Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Γιάννης έχει κερδίσει ήδη την αγάπη του κόσμου μέσα από τα κομμάτια του, όσο για τον ίδιο; Είναι ένας κούκλος και θα γίνει το νέο σου crush.

Είναι μόλις 19 χρονών και είναι ο γιος του γνωστού λαϊκού καλλιτέχνη, Γιάννη Πλούταρχου. Σίγουρα θα βρεις πολλές ομοιότητες μεταξύ πατέρα και γιου, αυτό όμως που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι οι φωνές τους είναι ίδιες! Ο Γιώργος ακολουθεί τα μουσικά βήματα του πατέρα του και με το χέρι στη καρδιά έχουμε να σου πούμε ότι τα καταφέρνει περίφημα.

Με προηγούμενη επιτυχία του το «Ψέματα», μας συστήθηκε και έκανε τρομερά καλή εντύπωση, τόσο σε εμάς, όσο και στις πιστές του θαυμάστριες. Αυτή τη φορά όμως ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά με το νέο του ρομαντικό κομμάτι.

Το «Έρωτας Μοιάζει» είναι το ιδανικότερο κομμάτι για εσένα που είσαι ερωτευμένη και το music video θα σε ταξιδέψει σίγουρα! Τόσο το σκηνικό και η αύρα που αποπνέει το music video, όσο και η μουσική με τους στίχους, είναι ικανά να σε κάνουν να κολλήσεις με τον Γιώργο και να γίνει μια από τις πολλές θαυμάστριές του.

Άκουσε το «Έρωτας μοιάζει» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved