Το κορίτσι του «Dance Monkey» έβγαλε νέο hit και δε θα την αναγνωρίσεις

Tones And I, εμείς θέλουμε να σου πούμε... «Ur So F**kInG cOoL»!

Η Tones And I είναι το κορίτσι θαύμα που με τα κομμάτια της έχει ανέβει στην κορυφή και δεν σκοπεύει να φύγει από εκεί σύντομα.

Το πιο διαδεδομένο της track είναι το «Dance Monkey» και ναι, το έχεις χορέψει και το έχει τραγουδήσει αμέτρητες φορές.

Με 17 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1 του Διεθνούς Airplay Chart δικαιωματικά πια, αυτό το κορίτσι έχει μείνει στις καρδιές των θαυμαστών της. Το «Dance Monkey» κέρδισε επίσης πρόσφαταδύο βραβεία, εκείνο για το«Τραγούδι της Χρονιάς» και το «Breakthrough Τραγουδοποιό», στα αυστραλιανά APRA Music Awards.

https://www.instagram.com/p/CAnCJNlhMzR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα, το νέο της κομμάτι «Ur So F**kInG cOol» έρχεται μετά τις επιτυχίες των «Can't Be Happy All The Time» και «Bad Child» να σπάσει τα ταμεία.

Το κομμάτι κυκλοφορεί με το music video και πίστεψέ μας, δεν θα αναγνωρίσεις την Tons Watson, αφού αλλάζει πρόσωπα και παριστάνει τους... καλεσμένους ενός party.

Η έμπνευση αυτού του track ήταν αντίστοιχη με το σενάριο του music video και αφορμή για αυτά στάθηκε ένα βαρετό party στο οποίο πήγε και έσπευσε να φύγει αμέσως. Η σκηνοθεσία είναι μια συνεργατική δουλειά των Nick Kozakis,Liam Kelly αλλά και της ίδιας της Tones Watson.

Άκουσε το ολοκαίνουριο «Ur So F**kInG cOoL» και δες το music video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved