Αυτά είναι τα τραγούδια που θα σε βάλουν σε mood «Τρελού Καρναβαλιού» ASAP

Καρναβάλι χωρίς αυτά τα τραγούδια δεν λέει!

Το φετινό καρναβάλι είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις και ήρθε η στιγμή να σκεφτείς τι στολή που θα φορέσεις σε εκείνο το αποκριάτικο party που σε έχουν καλέσει τις επόμενες μέρες;

Πάντως αν νομίζεις ότι μια στολή αρκεί για να σου προσφέρει αυτό το mood του καρναβαλιού, είσαι γελασμένη. Δεν αρκεί μόνο ένα κουστούμι.

Πρέπει να νιώσεις στο πετσί σου αυτό το αποκριάτικο πνεύμα και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Τραγούδια!

Με τα κατάλληλα τραγούδια θα ξεσηκωθείς και δεν θα μπορούν να σε κρατήσουν οι φίλες σου από τον ξέφρενο χορό που θα ρίχνεις. Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσεις τις χορευτικές σου ικανότητες και αν δείξεις πόσο «Carnival Maniac» είσαι.

Θα ξεκινήσουμε φυσικά με τον ΎΜΝΟ του καρναβαλιού. Με το τραγούδι εκείνο που σηματοδοτεί το ξέφρενο party, στον super προορισμό για το καρναβάλι. Πού αλλού στην Πάτρα φυσικά!




Και τι θα ήταν το καρναβάλι αν τα κορίτσια δεν ξενυχτούσαν; Μας λες;




Αν γνωρίζεις τους στίχους του «Macarena» τότε «you da best». Για εμάς τις υπόλοιπες το τραγούδι αυτό είναι η έννοια της υπέρτατης χορογραφίας.




«Asereje» ή αλλιώς «The Ketchup Song». Μην μας ρωτάς αν ξέρουμε τους στίχους! Φυσικά και τους ξέρουμε… φαρσί. Και πάει κάπως έτσι: «Α σε ρε χε, χα ρεχε, δε μπούκι, εντ δε μπούκι ντι μπι»




«Bomba» και δεν υπάρχουν λόγια!




Και για κλείσιμο σου έχουμε το υπέρτατο κομμάτι, που πιθανό είναι να μην γνωρίζεις λέξη από το κομμάτι, όμως το χορεύεις τόσο καλά. «Que te la pongo»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved