H teen queen γράφει: Σε περιμένω στο Πατρινό Καρναβάλι 2019

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να το ζήσεις!  Το Καρναβάλι της Πάτρας σε περιμένει!

Αναρωτιέσαι τι θα κάνεις και που θα πας ένα τριήμερο για να ξεχαστείς και να συναντήσεις κάτι διαφορετικό; Δεν έχεις παρά να έρθεις στην πόλη μας. Στο πιο τρελό μας καρναβάλι. Άντε, ξεκίνα!

Σίγουρα θα το έχεις ακούσει πολλές φορές ή θα το έχεις δει από την τηλεόραση αν δεν έχεις προλάβει ακόμη να το ζήσεις από κοντά. Αν μη τι άλλο είναι τόσο φημισμένο. Όλη η τρέλα συσσωρευμένη που κουβαλάει ο καθένας ξεχύνεται στους δρόμους σε ένα καρναβάλι που αφήνει τις πιο ωραίες εντυπώσεις ακόμα και αν δεν είσαι λάτρης. Είναι τέτοια η διάθεση και ο ρυθμός του που σε επηρεάζει θέλοντας και μη. Είναι ένας θεσμός και ένα έθιμο τόσο ιδιαίτερο.

Διασκέδαση, χοροί, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, παρελάσεις είναι ένα σύνολο εκδηλώσεων που γίνονται στο καρναβάλι μας και έχουν κάτι να σου αφήσουν στο πέρασμά τους.

Το καρναβάλι μας απευθύνεται σε ευρύ κοινό, μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας. Είναι σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο για κάποιον που δεν είναι από την πόλη μας, για όσους τυχαίνει δηλαδή να σπουδάζουν εδώ ή να την επισκέπτονται .

Ό,τι τρέλα μπορείς να φανταστείς γίνεται και αυτό παίρνει διάφορες διαστάσεις! Λίγο η διασκέδαση, λίγο ο ξέφρενος ρυθμός σε κάνουν να ξεχαστείς και να χαρείς την στιγμή.

Όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι κόσμο, γεμάτοι χαρά, τρέλα κι όταν τελειώσει η παρέλαση ο γνωστός κυρίως πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου πλημμυρίζει ασφυκτικά από κόσμο που έχει ξεχυθεί και βρίσκεται σε κάθε γωνιά χορεύοντας στους ρυθμούς του πατρινού καρναβαλιού με μουσική στη διαπασών μέχρι πρωίας.

Όλο αυτό το κέφι και η ζωντάνια σε κρατούν μακριά από προβλήματα και έγνοιες. Η κούραση και ο πόνος από τον χορό και την ορθοστασία είναι τόσο μικρά εμπόδια μπροστά στην λαχτάρα σου να περάσεις όσο πιο αξέχαστα μπορείς! Να ήταν πάντα η κούραση τόσο γλυκιά!

Άσε λοιπόν πίσω σου ότι σε απασχολεί και έλα να νιώσεις λίγο πατρινός. Θα δεις , θα σ’αρέσει!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved