Ξέρεις τον υποψήφιο για Grammy αδελφό της Billie Eilish; Ήρθε η ώρα να τον μάθεις!

Ο μεγάλος αδερφός της Billie, Finneas, τα «σπάει» και πρέπει να μάθεις για εκείνον μερικές λεπτομερείς.

Ξέρουμε την αγάπη σου για την Billie Eilish και συμφωνούμε απόλυτα με αυτό σου το κόλλημα. Έχει τρομερό ταλέντο, τραγούδια που σου έχουν μείνει στο μυαλό. Παράλληλα μην ξεχνάς ότι συνοδεύονται με αμέτρητες διακρίσεις. Επίσης είναι αρκετά μικρή, κάτι που σημαίνει ότι όσο περνάνε τα χρόνια η φήμη της θα αυξάνεται. Πίσω από όλα αυτά τα απίστευτα κομμάτια της όμως βρίσκεται κάποιος που έχει μείνει πίσω από τα πολλά φώτα της δημοσιότητας.




Φυσικά και μιλάμε για τον μεγάλο της αδερφό, Finneas O’Connell. Μαζί έχουν εμφανιστεί σε σκηνές και παραγωγές τωντραγουδιών της Billie είναι δικές του. Μάλλον το χάρισμα είναι οικογενειακή υπόθεση-δεν εξηγείται αλλιώς- αφού ο ίδιος έχει γκάμα τραγουδιών, είναι εξίσου ταλαντούχος και, σε αυτό το σημείο να σε ενημερώσουμε επίσης ότι ο Finneas είναι υποψήφιος για πέντε βραβεία Grammy.




Τι λες; Μήπως να μάθεις μερικά πράγματα για εκείνον;

Αρχικά ο Finneas είναι ο μεγάλος αδερφός της . Έχει γεννηθεί 30 Ιουλίου του ’97 και οι σχέσεις τους πάντα ήταν πολύ καλές. Την συνοδεύει διαρκώς στις περιοδείες της παίζοντας πιάνο και κάνοντας τα φωνητικά.

https://www.instagram.com/p/Bl3RTgwAREt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μπορεί να τον έχεις δει στην τηλεόραση και όχι δεν αστειευόμαστε. Ανέλαβε τον πρώτο του ρόλο το 2011 στην ταινία Bad Teacher. Έχει παίξει σε δύο επεισόδια του Modern Family αλλά και στην έκτη σεζόν του Glee.




Φτιάχνει τα δικά του κομμάτια και ξεκίνησε από το 2016. Έχει επίσης κυκλοφορήσει πολλά singles άλλα και ένα EP με τίτλο Bloody Harmony.




Αυτό που ποτέ δεν θα περίμενες είναι ότι εκτός από τις παραγωγές στα τραγούδια της αδερφής του, έχει συνεργαστεί με την Selena Gomez για το Lose You To Love Me, αλλά και με την Camila Cabello για χάρη του album της «Romance»

https://www.instagram.com/p/B38opyilba9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Είναι υποψήφιος στα 62α Βραβεία Grammy με πέντε υποψηφιότητες και το καλύτερο σου το έχουμε αφήσει για το τέλος. Έχει κοπέλα. Ποιος θα μπορούσε να μην έχει άλλωστε; Την λένε Claudia Sulewski και είναι μια κούκλα.

https://www.instagram.com/p/B6yufzHh4Xd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved