Η Selena Gomez έφτασε για πρώτη φορά στην κορυφή του Billboard Ηot 100 και το χρωστάει στον Bieber

Μεγάλες στιγμές για την Selena! Η πρώτη φορά που βρίσκεται στην No1 θέση των charts με το τραγούδι «Lose You to Love Me».

Και ήρθε η στιγμή που η αγαπημένη σου Selena βρίσκεται στην λίστα του Billboard, στην κατηγορία Hot 100 και όχι απλά υπάρχει το όνομά της κάπου τυχαία μέσα, αλλά βρίσκεται στην πρώτη θέση. Το τραγούδι που την έκανε Νο1 είναι το «Lose You To Love Me».

Για την Selena αυτή η διάκριση είναι κάτι το πρωτόγνωρο, αφού είναι και η πρώτη φορά που βρίσκεται στην No1 θέση των charts και όχι άδικα. Από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του τραγουδιού όλοι έτρεξαν να κλικάρουν και να το ακούσουν.

Η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία και και ενημέρωσε τους ακόλουθούς της για την διάκρισή της γράφοντας στην λεζάντα ότι είναι η πρώτη φορά που φτάνει No1.

«Το πρώτο μου No1! Αυτό το τραγούδι το έχω στην καρδιά μου. Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτό το album, ήμουν όσο ειλικρινής μπορούσα όσο και αν ήμουν ευάλωτη στο να μοιραστώ το πού βρίσκομαι στην ζωή. Σας αγαπώ πάρα πολύ και σας ευχαριστώ που το ακούσατε. Θέλω να ευχαριστήσω και τον καθένα ξεχωριστά από όσους ήταν κομμάτι αυτής της στιγμής που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

https://www.instagram.com/p/B4dC7IDjvaD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Βέβαια-για να τα λέμε και αυτά- έχουμε μια μικρή παρατήρηση.

To Lose You To Love Me όπως και το Look At Her Now κυκλοφόρησαν με διαφορά ωρών. Δύο διαφορετικά κομμάτια, όσον αφορά τον ρυθμό τους. Το πρώτο είναι μια ρομαντική μπαλάντα ενώ το δεύτερο, ένα πιο χορευτικό και δυναμικό κομμάτι. Ίσως το Look At Her Now αδικήθηκε και έπρεπε να είναι αυτό στην No1 θέση, ωστόσο όλοι ξέρουμε ότι το Lose You To Love Me άγγιξε περισσότερο το κοινό.

Ο λόγος; Φυσικά και η ταύτιση του κοινού με τον «πόνο» της ερμηνεύτριας στην ερωτική της απογοήτευση. Αυτά τα τραγούδια γράφτηκαν για τον Justin Bieber και το ξέρουμε καλά.

Εμείς απλώς το αναφέρουμε-φυσικά- και το τραγούδι της είναι εξαιρετικό και άξιζε την διάκρισή του- αλλά μήπως το background και το love story με τον Justin έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην διάκριση της στην πρώτη θέση, μιας και είναι η πρώτη φορά που κατακτά την κορυφή του Billboard Ηot 100;

Σε προβληματίσαμε αρκετά; Όχι; Άκουσε το Lose You To Love Me και σκέψου το.




Δες και τι έχουμε γράψει για το τραγούδι της Selena Και την σύνδεσή σου με τον Bieber εδώ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved