Αυτά είναι τα αγαπημένα σου κομμάτια που έχουν κατακτήσει την κορυφή του Billboard

Tα αγαπημένα σου κομμάτια είναι στην κορυφή ως τα πιο δημοφιλή 

Το Billboard Hot 100 είναι ένα chart, το οποίο κυκλοφορεί εβδομαδιαίως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από το περιοδικό Billboard και αφορά τα μουσικά singles. Οι κατατάξεις πωλήσεων προκύπτουν από τη ραδιοφωνική συχνότητα που παίζει κάποιο τραγούδι, από το online streaming, από τις πωλήσεις και μάντεψε ποια είναι τα τρία κομμάτια που βρίσκονται στην κορυφή του Billboard Hot 100.

Θα δικαιωθείς σίγουρα και μην κρύβεσαι από εμάς, γιατί ξέρουμε ποια είναι τα αγαπημένα σου τραγούδια. Ξέρουμε επίσης ότι τα ακούς διαρκώς και έχουν γίνει το νέο σου κόλλημα. Οπότε, ας ξεκινήσουμε αντίστροφα και ας δούμε ποια είναι τα τρία singles που βρίσκονται στην κορυφή του Billboard Hot 100.

Θέση 1η
Senorita-Shawn Mendes & Camila Cabello
Όπως σου έχουμε αναφέρει ξανά, το συγκεκριμένο τραγούδι είναι #No1 στο αμερικανικό Spotify και iTunes, αλλά και σε 78 χώρες ανά τον πλανήτη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Το έχουμε λατρέψει και είπαμε…το Senorita δεν σκοπεύει να αφήσει την «πρωτιά» και αν όχι την πρωτιά, θα παραμένει ένα από τα τρία καλύτερα κομμάτια. Αυτή τη στιγμή το Senorita βρίσκεται στην 1η θέση του Billboard Hot 100.



Θέση 2η
Bad Guy-Billie
Eilish
Στην δεύτερη θέση είναι η αγαπημένη μας Billie! Ήταν στο #No1 του Billboard Hot 100 την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα είναι στην 2η θέση. Μην κρυβόμαστε, είναι ένα κομμάτι που έχεις βάλει στο repeat και δε σταμάτησες ποτέ να ακούς από τότε που έκανε την «πρεμιέρα» του.

Θέση 3η
Lizzo - Truth Hurts
Στην Τρίτη θέση του Billboard Hot 100 βρίσκεται η Lizzo με το Truth Hurts, ένα ποπ- τραπ τραγούδι που από ό,τι φαίνεται με αργά αλλά σταθερά βήματα έχει ανοδική πορεία στα μουσικά charts των ΗΠΑ



https://www.instagram.com/p/B1okxblHhfu/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved