Ποιος είναι ο «γύπας» του TikTok - Tα viral μηνύματα σε χιλιάδες κοπέλες

Ο νεαρός άντρας έστελνε το ίδιο ακριβώς μήνυμα σε κοπέλες που έβρισκε στα social media.

Φρενίτιδα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον Σταύρο Γεωργά ο οποίος έγινε viral σε TikTok και Instagram λόγω της επίμονης προσπάθειάς του να προσεγγίσει ερωτικά κοπέλες.

Ο νεαρός άντρας έστελνε το ίδιο μήνυμα σε χιλιάδες κοπέλες οι οποίες είτε τον διέγραφαν είτε του εξηγούσαν ευγενικά πως γίνεται ενοχλητικός.

«Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι», είναι το ηχητικό μήνυμα που έχει στείλει ο χρήστης με το όνομα Σταύρος Γεωργάς σε εκατοντάδες κοπέλες στα social media.

Αρκετές ήταν αυτές που δημοσίευσαν μηνύματα στα οποία ο «γύπας», παρά το γεγονός ότι δεν παίρνει καμία απάντηση, συνεχίζει να μιλά μόνος του.

«Με τσέχασες», «Γιατί με τσέχασες», ακούγεται να λέει ο νεαρός άντρας στα ηχητικά μηνύματα.

20 αλήθειες που θα ήθελα να ξέρω στα 18 μου

Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά μηνύματα που έστελνε ο TikToker σε ανυποψίαστες κοπέλες.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα μηνύματα έγιναν πολύ γρήγορα viral και το TikTok έχει γεμίσει με videos των χρηστών οι οποίοι χρησιμοποίησαν τον ήχο για να φτιάξουν χιουμοριστικά posts.

Το πρώτο μήνυμα του Σταύρου Γεωργά μετά τον χαμό στα social media

Πριν λίγα 24ωρα ένα νέο προφίλ με το όνομα Σταύρος Γεωργάς και τη χαρακτηριστική φωτογραφία από την παραλία που φιγουράρει στα προφίλ εκατοντάδων γυναικών, έκανε την εμφάνισή του στο TikTok και δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο μήνυμα: «Σας ευχαριστώ όλους για αυτή την απρόσμενη φήμη που μου δώσατε απλόχερα. Από χθες το βράδυ έχουν πάρει φωτιά τα μηνύματα μου στο Facebook και Instagram. Είμαι ένας άνθρωπος που θαυμάζω το γυναικείο φύλο. Για μεγάλο διάστημα έψαχνα να βρω μία γυναίκα να αντικαταστήσει την μεγάλη μου σχέση. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Παρ’ όλα αυτά ευχαριστώ που με κάνετε να γελάσω και σήμερα… Ξέρω πολλές από εσάς από το 2018 έως και σήμερα ακόμα χοροπηδάτε αλλά θα τα ξαναπούμε αργά ή σύντομα».

Για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν το προφίλ ανήκει στον «γύπα του TikTok», όπως τον αποκαλούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ωστόσο η ανάρτησή του μετρά περισσότερες από 330 χιλιάδες προβολές.

https://www.instagram.com/p/CqSdXYQtu7q

Πηγή κεντρικής: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved