Οι 3 πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να προσελκύσεις οποιονδήποτε κοντά σου

Για να είναι κάποιος πιο ελκυστικός, πρέπει να έχει θετικά χαρακτηριστικά, βαθιά ριζωμένες στην προσωπικότητά του.

Σίγουρα όλοι μας θέλουμε να αρέσουμε στους γύρω μας και να μας συμπαθούν. Για να συμβεί αυτό ξέρεις πως είναι πολύ σημαντική η πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσεις σε κάποιον, αυτή, όμως δεν είναι αρκετή.

Ε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τρία βασικά στοιχεία τα οποία είναι πολύ σημαντικά για να καταφέρεις να προσεγγίσεις τους γύρω σου και να τους φέρεις ουσιαστικά κοντά σου!

#1 Διατήρηση καλής εμφάνισης

Είναι σημαντικό να αισθάνεσαι ελκυστική. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να λιμοκτονήσεις ή να έχεις κοιλιακούς. Απλώς πρέπει να βεβαιωθείς ότι τα ρούχα σου, η περιποίηση και η φυσική σου κατάσταση δεν είναι σε απελπιστική κατάσταση. Αυτό σημαίνει απλώς ότι πρέπει να φροντίζει για την υγιεινή σου, να μυρίζεις ωραία, να έχεις ωραίο χτένισμα και να διατηρείς μια ανανεωτική γκαρνταρόμπα.

Είναι επίσης σημαντικό να παραμείνεις όσο το δυνατόν πιο υγιής. Ένα υγιές σώμα σημαίνει ένα υγιές μυαλό. Ο βασικός κανόνας είναι να μην έχεις εμμονή με το πώς φαίνεσαι, αλλά, να φροντίζεις να δείχνεις πάντα τον καλύτερό σου εαυτό. Αν προβάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, θα προσελκύσεις τους καλύτερους.

pexels-fotios-photos-1485548.jpg

#2 Αποπνέεις θετική ενέργεια

Η έλξη δεν έχει να κάνει μόνο με τις φυσικές ιδιότητες. Η προσωπικότητα έχει την ίδια αξία που έχουν και τα φυσικά χαρακτηριστικά. Για να είναι κάποιος πιο ελκυστικός, πρέπει να έχει θετικά χαρακτηριστικά, βαθιά ριζωμένες στην προσωπικότητά του. Θυμάσαι όταν η μητέρα σου έλεγε ότι το να είσαι ευγενική θα σε πάει ψηλά; Λοιπόν, αυτό ισχύει σε αυτή την περίπτωση και το ίδιο ισχύει και για το να είσαι στοχαστική, καλομαθημένη και συμπαθητική.

Βοηθάει επίσης αν μπορείς να κάνεις τους γύρω σου να γελούν πού και πού, διατηρώντας παράλληλα έναν αέρα αισιοδοξίας γύρω σου. Θα πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι ένα άτομο που είναι ευχάριστο, διασκεδαστικό και θετικό είναι ελκυστικό.

pexels-maksgelatin-4348798.jpg

#3 Κοινωνικοποιήσου

Tο τρίτο στοιχείο αυτής της λίστας είναι και το πιο σημαντικό. Ας υποθέσουμε ότι έχεις ήδη φροντίσει να έχεις καλή εμφάνιση και να προβάλλεις μία προσωπικότητα με θετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Τώρα, θα πρέπει να περιμένεις απλώς να κάνουν οι νόμοι της έλξης αυτό που πρέπει; Φυσικά και όχι.

Είναι η ώρα να παρουσιάσεις τον εαυτό σου στους γύρω σου. Να αρχίσεις δηλαδή να γίνεσαι πιο κοινωνική και να αρχίσεις να χτίζεις έναν ευρύτερο κοινωνικό κύκλο. Αυτό θα σε κάνει να γνωρίζεις περισσότερο κόσμο και να εξασκείσαι. Ένα φιλικό χαμόγελο και η οπτική επαφή είναι σίγουρα δύο από τα στοιχεία που μπορούν να σε βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό.

Πηγή κεντρικής εικόνας: pexels

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved