4 μηνύματα για να στείλεις στο crush σου μια αγαπησιάρικη «Καλημέρα»

Κάνε την ανατροπή πηγαίνοντας κόντρα στη ρουτίνα με τον πιο απλό τρόπο!

Όταν είσαι ερωτευμένη ποιος είναι ο πρώτος ανθρώπος που σκέφτεσαι με το που ανοίξεις τα μάτια σου νωρίς το πρωί; Μα φυσικά αυτός που σου έχει “κλέψει” την καρδιά! Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια της morning beauty routine μας προσπαθούμε να σκαρφιστούμε έξυπνους και λίγο πιο διασκεδαστικούς τρόπους, για να ευχηθούμε στο crush μας να έχει μια όμορφη ημέρα.

Άλλωστε, όπως ανέφερε και η dating coach Alexis Germany στο Bustle, η αποστολή παιχνιδιάρικων, ερωτικών μηνυμάτων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος, για να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με τον σύντροφό μας ακόμα και όταν δεν είμαστε μαζί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ τον ενημερώνουμε έμμεσα πως βρίσκεται πάντα στο μυαλό μας, κάτι το οποίο εκτιμάται πολύ.

Φεύγεις για σπουδές και αφήνεις πίσω το αγόρι σου; Πώς θα την παλέψεις με σχέση από απόσταση

Παρακάτω, λοιπόν, θα ανακαλύψουμε μαζί 4 ξεχωριστούς, και καθόλου πεζούς, τρόπους, τους οποίους μπορούμε να ακολουθήσουμε, για να ευχηθούμε μια γλυκιά “Καλημέρα” στον αγαπημένο μας.

“Καλημέρα! Τι είναι αυτό που περιμένεις ανυπόμονα να συμβεί σήμερα;”

Σκόρπισε αισιόδοξα vibes και παρακίνησε το αγόρι σου να ξεκινήσει την ημέρα του με ένα πιο θετικό mindset, δείχνοντάς του το ειλικρινές ενδιαφέρον σου για όλα όσα τον περιμένουν την ημέρα που, μόλις, ξημέρωσε.

https://www.instagram.com/p/CewRDs7BX6j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

“Καλημέρα! Μόλις ξύπνησα σκεπτόμενη πόσο υπέροχος είσαι. Ελπίζω να έχεις μια υπέροχη ημέρα”

Το συγκεκριμένο μήνυμα προτείνεται από την dating coach Thalia Ouimet σε περίπτωση που θες να δείξεις στον αγαπημένο σου, πως ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκες με το που άνοιξες τα μάτια σου ήταν εκείνος.

“Καλημέρα! Ανυπομονώ πραγματικά να σε δω απόψε”

Αυτό το μήνυμα είναι ιδανικό αν έχετε προγραμματίσει ένα ρομαντικό ραντεβού το βράδυ που έρχεται, ώστε να του δείξεις πόσο ενθουσιασμένη είσαι και πόσο πολύ θέλεις να τον δεις από κοντά.

“Καλημέρα αγάπη μου! Ξέρω πως σήμερα δίνεις ένα σημαντικό μάθημα. Μην αγχώνεσαι, το έχεις! Ας γιορτάσουμε μαζί μόλις τελειώσεις”

Δώσε δύναμη στον σύντροφό σου και υπενθύμισέ του πως είσαι πάντα δίπλα του, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές στέλνοντας του το παραπάνω μήνυμα. Θυμήσου πως αυτές οι μικρές κινήσεις αγάπης, ιδιαίτερα στις πιο αγχώδεις ημέρες, θα μπορέσουν πραγματικά να εξελίξουν την σχέση σας.



Ακολούθησε τις συμβουλές μας, αναβαθμίζοντας τη σχέση σου, δίχως να διστάσεις στιγμή να πεις “Καλημέρα” στο crush σου με έναν λίγο πιο διαφορετικό τρόπο, δείχνοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη σου για ακόμα μια φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν λέγονται όλα μέσω SMS: Όσα δεν πρέπει ποτέ - μα ποτέ - να του πεις με μήνυμα

Μήπως είσαι single επειδή απαντάς αμέσως στα μηνύματά του; Τι λένε οι ειδικοί

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved