Πώς να μην τσακωθείς με το αγόρι σου στις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές σας

Τέλειωσες τις Πανελλήνιες κι ετοιμάζεσαι για διακοπές με το crush σου; Φρόντισε οι πρώτες σας διακοπές... να μην είναι και οι τελευταίες!

Οι Πανελλήνιες τελείωσαν, οι μέρες του ατελείωτου άγχους και στρες αποτελούν παρελθόν και πλέον έχει έρθει η ώρα να απολαύσεις το καλοκαίρι σου όπως ακριβώς έχεις ονειρευτεί. Εάν δεν ακολουθήσεις τη συνήθεια των περισσότερων κοριτσιών, η οποία είναι να πηγαίνουν διακοπές με τις φίλες τους, και επιλέξεις να κάνεις τις πρώτες σου διακοπές με το αγόρι σου, θα πρέπει να ξέρεις εκ των προτέρων ότι τα πράγματα μπορεί να μην καταλήξουν τόσο... ρομαντικά όσο τα έχεις στο μυαλό σου.

Το να είσαι με το αγόρι σου 24ωρες το 24ωρο, να ξυπνάτε και να κοιμάστε μαζί, είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχες συνηθίσει μέχρι σήμερα. Δηλαδή να βλέπεστε για μερικές ώρες τα απογεύματα και στο σχολείο. Για να μην αποβούν... μοιραίες, λοιπόν, αυτές οι πρώτες ειδυλλιακές διακοπές, καλό θα είναι να λάβεις τα μέτρα σου και να προετοιμάσεις το έδαφος.

amy humphries 2M sDJ agvs unsplash

Μπορείς να κάνεις τον πρώην σου να μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που σε έχασε - Αρκεί να το θες!

Βεβαιώσου ότι οι πρώτες σας διακοπές δεν θα είναι και οι τελευταίες σας, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

#1. Βεβαιώσου ότι δεν θα τα χαλάσετε στο θέμα των χρημάτων

Ξεκαθαρίστε από πριν τι θα πληρώσει ποιος και πώς θα μοιραστείτε τα έξοδα, ώστε να μην υπάρξουν γκρίνιες και παράπονα στο ταξίδι.

#2. Το μυστικό για υπέροχες «first holiday together»; Συμβιβασμός!

Ανεξάρτητα από το ποιος από τους δύο οργάνωσε τις διακοπές, δεν πρέπει να υπάρχει αρχηγός. Θα πρέπει να παίρνετε αποφάσεις μαζί όσον αφορά στο τι θα κάνετε και να μην είναι κανείς από τους δύο απόλυτος. Να είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες και να σέβεστε ο ένας τις επιθυμίες του άλλου.#3. Οι πρώτες διακοπές καλό είναι να διαρκούν έως 3 ημέρες

Επειδή οι πρώτες διακοπές είναι ένα μεγάλο τεστ για κάθε ζευγάρι, καλό θα είναι να το πάρετε σαν μια δοκιμαστική εμπειρία της σχέσης, ώστε να δείτε πώς θα πάει. Γι' αυτό, προγραμματίστε να φύγετε για 2-3 ημέρες και όχι παραπάνω, ώστε να μην βαρεθείτε, να μην πιεστείτε και να μην αρχίσουν οι γκρίνιες και οι τσακωμοί άνευ λόγου και αιτίας.

#4. Μην προκαλέσεις ανούσιους καυγάδες

Εάν, για παράδειγμα, είστε στην παραλία, στις διπλανές ξαπλώστρες κάθεται μια παρέα με όμορφα κορίτσια και πιάσεις το αγόρι σου να ρίχνει μια... κλεφτή ματιά, μην αφήσεις αυτή του την κίνηση να καταστρέψει τις διακοπές σας. Εάν το crush σου κάνει κάτι το οποίο σε ενοχλεί, πες του το ήρεμα εκείνη τη στιγμή. Μην κρατήσεις μούτρα και σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε κυριεύσουν, με αποτέλεσμα να του το κοπανήσεις με άσχημο τρόπο το βράδυ ενώ τρώτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όσο κολλημένη κι αν είσαι με τον πρώην που σου φέρθηκε άσχημα θα τον ξεπεράσεις - Μάθε πώς

Είναι ο ιδανικός για εσένα και αυτά τα 10 σημάδια το αποδεικνύουν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved