Βαριέσαι; Έχουμε τους 9 πιο τέλειους τρόπους για να περάσει η ώρα σου

Οι λύσεις για να περνάς πάντα τέλεια

Δεν είναι όλες οι ώρες το ίδιο. Μια έχεις τόσα πράγματα να κάνεις που παρακαλάς με κάποιον τρόπο κάποιος να σου αδειάσει το πρόγραμμα και μια, ενώ έχεις άπειρο χρόνο, δεν μπορείς να βρεις τίποτα που να σου αρέσει και βαριέσαι. Εμείς, λοιπόν, σκεφτήκαμε για σένα και βρήκαμε αυτά που θες να κάνεις αλλά αυτήν τη στιγμή δε σου περνούν από το μυαλό.

  1. Πειραματίσου με μακιγιάζ που άλλες φορές δε θα δοκίμαζες και δες ποια χρώματα σου πηγαίνουν και δεν το ξέρεις. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τα νύχια σου.
  1. Πειραματίσου με χτενίσματα είτε μόνη σου είτε βλέποντας βιντεάκια στο Youtube. Ποιος ξέρει, μπορεί τελικά να βρεις ένα έξυπνο χτένισμα για το σχολείο ή το Σάββατο το βράδυ.
  1. Μίλησε με τις φίλες σου και δες ποιες μπορούν για movie night, με pop corn κι ο,τι άλλο απαιτεί η περίσταση.
  1. Μάζεψε όλη την οικογένεια ή τις φίλες σου και κάνε τους το τραπέζι. Όχι έτσι απλά, όμως. Για να γίνει πιο ενδιαφέρον, προσποιήσου ότι είσαι σεφ και τους προσκαλείς στο μαγαζί σου. Μη σου πω, βάλτους και να σε βαθμολογήσουν στο τέλος.
  1. Φτιάξε κοσμήματα μόνη σου. Το internet είναι τεράστιο κι έχει απάντηση στο να φτιάξεις ο,τι θες ανάλογα με τα υλικά που έχεις στο σπίτι σου. Ευκαιρία να γλιτώσεις και κάτι από τα λεφτά σου!
  1. Άλλαξε τη διακόσμηση του δωματίου σου. Αν δεν το κάνεις τώρα που έχεις ελεύθερο χρόνο, πότε θα το κάνεις;
  1. Αν έχεις σκύλο, ασχολήσου μαζί του. Παίξτε, πηγαίνετε βόλτα κάνε τον μπάνιο, δώστου μία full εμπειρία περιποίησης… Ξέρεις τα κλασικά.
  1. Βάλε μουσική και χόρεψε. Η μουσική μόνο καλό μπορεί να κάνει.
  1. Προγραμμάτισε τις επόμενες εξόδους σου σε σημεία που θα ήθελες να πας. Π.χ. μία ταινία στο σινεμά, μία συναυλία, ή ο,τι άλλο κάνεις με την παρέα σου.

Διάβασε επίσης: 15 σούπερ ταινίες που κάθε έφηβη πρέπει να δει!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved