Σ' αρέσει το κινέζικο; Τα tips για να κρατάς τα chopsticks σαν expert

Θα μείνει όλη η παρέα με το στόμα ανοιχτό!

Τα chopsticks για μένα έχω να σου πω ότι είναι μια πονεμένη ιστορία…Με θυμάμαι μικρή, αλλά και τώρα που μεγάλωσα να παλεύω (χωρίς καμία υπερβολή) για να πιάσω έστω δύο noodles ή sushi και να καταφέρω να φάω! Φυσικά και έμενα νηστική αφού στο τέλος νευρίαζα και τα παρατούσα! Φυσικά και ζήλευα όσους έβλεπα γύρω μου να τρώνε ανθρώπινα το κινέζικό τους χωρίς να τους πέφτει το φαγητό από τα chopsticks από εδώ και από εκεί!

Αλλά επειδή είμαι και λίγο πεισματάρα, ήθελα να μάθω πώς τα καταφέρνουν και πώς θα γίνω και εγώ expert στην χρήση των chopsticks. Έψαξα και έμαθα και επειδή βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι και εσύ μπορεί να έχεις βρεθεί στη δική μου θέση νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κατακτήσεις επιτέλους την τέχνη των chopsticks μια για πάντα.

galopoula4

Χριστούγεννα χωρίς γεμιστή γαλοπούλα δεν γίνονται! Εύκολη συνταγή για να εντυπωσιάσεις την παρέα σου

Θα γίνεις expert!

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω και πίστεψέ με αφού τα κατάφερα εγώ, τότε σίγουρα μπορείς και εσύ! Τι λες; Πάμε να δούμε 4 βήματα για το πώς να κρατάς σωστά αυτά ξυλάκια;

#1. Ξεκίνησε με ένα ξυλάκι

Ακούμπησε το πρώτο chopstick στη βάση του αντίχειρά σου κρατώντας το ανάμεσα στο μεσαίο και παράμεσο δάχτυλό σου.



#2. Πρόσθεσε ένα δεύτερο ξυλάκι

Πάρε το δεύτερο ξυλάκι και κράτησέ το σαν μολύβι, περίπου στο ένα τρίτο της απόστασης από την κορυφή του. Θα πρέπει να αισθάνεσαι κάπως άνετα. Κάτι που πρέπει να προσέξεις είναι ότι αυτό το δεύτερο chopstick θα πρέπει να δείχνει με τον ίδιο τρόπο όπως το πρώτο chopstick.

chopstics keimeno

#3. Κατάκτησε αυτή την κίνηση

Τέλος, μετακίνησε το πάνω ξυλάκι με τον αντίχειρα, τον δείκτη και το μεσαίο δάχτυλό σου ταυτόχρονα. Όταν πιάνεις το φαγητό, πριν το μετακινήσεις θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι είναι ανάμεσα στο πάνω και το κάτω ξυλάκι. Το βασικό είναι ότι το κάτω ξυλάκι παραμένει ακίνητο ενώ κινείται μόνο το πάνω ξυλάκι.

#4. Καλή απόλαυση

Ήρθε η ώρα να «τσιμπήσεις» τα πάντα (ρύζι, λαχανικά, ακόμη και gummi bears) και μην το φοβηθείς καθόλου! Φυσικά, πρέπει να σου πω ότι θέλει αρκετή εξάσκηση. Σε περίπτωση που την πρώτη φορά δεν τα καταφέρεις τόσο σε καμία περίπτωση μην απογοητευτείς και τα παρατήσεις. Με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται και με εξάσκηση θα γίνεις η expert των chopsticks.



Σούσι για δείπνο απόψε, κανείς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπες σε xmas mood: 4 τρόποι να φτιάξεις την πιο yummy ζεστή σοκολάτα

Χριστουγεννιάτικη πουτίγκα - Η συνταγή για το απόλυτο γλυκό των εορτών

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved