Η Martina και ο Hansi φτιάχνουν τις πιο νεραϊδένιες κατασκευές στο YouTube – Ώρα για έμπνευση

Μια 25χρονη καθηγήτρια ιστορίας και ένας 27χρονος μηχανικός λογισμικού έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και δημιουργούν καθημερινά ονειρεμένα έργα τέχνης.

«Είμαστε η Martina και ο Hansi! Φτιάχνουμε videos και δείχνουμε πώς δημιουργούμε τέχνη, props, αντικείμενα φαντασίας και ηλεκτρονικά projects- και τα πάντα γύρω από αυτά! Αν σου αρέσει κι εσένα να φτιάχνεις πράγματα ή γενικά σου αρέσουν τα… nerdy πράγματα, πρέπει σίγουρα να τσεκάρεις το κανάλι μας στο YouTube».

Έτσι ακριβώς συστήνονται στον διαδικτυακό ιστότοπό τους η Martina και ο Hansi από τη Νορβηγία ή αλλιώς οι NerdFordge, μια 25χρονη καθηγήτρια ιστορίας και ένας 27χρονος μηχανικός λογισμικού, οι οποίοι δημιουργούν ονειρεμένες κατασκευές και τις παρουσιάζουν στο κανάλι τους στο YouTube.

interior design taseis gia foititiko spiti2

Φοιτητικό σπίτι: 7 deco trends για να δημιουργήσεις τον δικό σου cozy παράδεισο

Τι δημιουργούν οι NerdFordge

Οι NerdFordge δημιουργούν τις πιο «τρελές» και παραμυθένιες κατασκευές στο κανάλι τους στο YouTube.

Από ηλεκτρονικό υπολογιστή-σπίτι, διόραμα φαντασίας μέχρι έργα με πολύχρωμους λαμπτήρες LED, ο Hansi και η Martina θα σε εμπνεύσουν κι εσένα να κάνεις ονειρεμένες δημιουργίες και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο σου.



Ειδικά, λοιπόν, τώρα που τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ και θα κάθεσαι δύο ολόκληρες εβδομάδες, μήπως… να σκεφτείς να φτιάξεις κάποια από τις κατασκευές του «αχτύπητου» δίδυμου;



Πώς ξεκίνησαν όλα

«Όταν ήμασταν φοιτητές βλέπαμε μόνοι μας πολλά βίντεο στο YouTube. Είδαμε ανθρώπους να κάνουν τόσα πολλά καταπληκτικά πράγματα και αποφασίσαμε ότι αυτό ήταν κάτι που θέλαμε να δοκιμάσουμε μόνοι μας. Πάντα μας έλκυε η τέχνη και η δημιουργία, οπότε αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα κανάλι», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η 25χρονη Martina.

https://www.instagram.com/p/CT49-siKYgr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με τη Martina και τον Hansi, δεν ξεκίνησαν απευθείας επαγγελματικά αυτήν τη δραστηριότητα. Έφτιαχναν βίντεο με κατασκευές για περίπου 2 χρόνια μέχρι να δουν πολλά views στο κανάλι τους και να μετατρέψουν το χόμπι τους σε επάγγελμα.

«Ξεκινήσαμε για πλάκα το κανάλι, αλλά έχουμε πετύχει μια σταθερή ανάπτυξη που όλο και αυξάνεται στο πέρασμα των χρόνων. Πλέον δουλεύουμε full time για το κανάλι μας», λένε οι NerdForge.

Photos: @thenerdforge

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Deco Queen: Μικρά αντικείμενα για το σπίτι σε λαμπερά χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση

Deco alert! 5 tips για να ανανεώσεις το δωμάτιό σου- Θα αλλάξει όλος ο χώρος (vol.2)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved