Ανυπομονείς να ταξιδέψεις; Αυτοί είναι οι 8 πιο Instagramable προορισμοί σε όλο τον κόσμο

Τοπία που κόβουν την ανάσα!

Μπορεί το 2020 και στις αρχές του 2021 να περάσαμε δύσκολα, όμως απ’ ό,τι φαίνεται η κανονικότητα έχει επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πανδημία του Covid-19 μας έκανε να εκτιμούμε περισσότερο ορισμένα πράγματα, όπως τις εξόδους μας σε εστιατόρια, σε μπαρ, τις αγκαλιές, και φυσικά, τα ταξίδια.

Προσωπικά, αυτό που ανυπομονώ να κάνω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μέσα στο 2022 είναι να ταξιδέψω. Μπορεί και εσύ να αναζητάς με τους φίλους ή την οικογένειά σου κάποιον προορισμό για το getaway σου τους επόμενους μήνες. Εγώ λοιπόν είμαι εδώ για να σου δώσω μερικές ιδέες.

https://www.instagram.com/p/CNIzqS7JjcA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάζεψε τις βαλίτσες σου και ταξίδεψε στους πιο Insta-worthy προορισμούς

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος ομορφιές παντού! Είτε προτιμάς τους ορεινούς προορισμούς είτε τις τροπικές παραλίες, στη λίστα παρακάτω θα βρεις σίγουρα κάτι που να σου ταιριάζει.

4 τρόποι να ταξιδέψεις φθηνά - Ναι, γίνεται!4 τρόποι να ταξιδέψεις φθηνά - Ναι, γίνεται!

https://www.instagram.com/reel/CVERQrJgDg7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπου και να επιλέξεις να κάνεις το πολυαναμενόμενό σου ταξίδι, φρόντισε να μάθεις την ιστορία της χώρας, αναζήτησε την πνευματική ηρεμία, και τράβηξε μια υπέροχη φωτογραφία. Άλλωστε, η μόνη παρηγοριά που θα έχεις όταν φτάσεις στο σπίτι είναι οι καταπληκτικές φωτογραφίες που τράβηξες, τις οποίες πρέπει σίγουρα να ανεβάσεις στα social media. Τα ταξίδια καταλαμβάνουν μάλιστα ένα μεγάλο μέρος των hashtags στο Instagram.



Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποιοι είναι οι 8 πιο Instagram-able προορισμοί παγκοσμίως για να προγραμματίσεις το πρώτο σου ταξίδι μετά την πανδημία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @woman.travel.magazine

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved