4 τρόποι να ταξιδέψεις φθηνά - Ναι, γίνεται!

Ποιος δεν αγαπάει τα ταξίδια άλλωστε!

Όταν είσαι νέα και ακόμη δεν έχεις μπει στον εργασιακό χώρο, με τις ευθύνες και τις σημαντικές αρμοδιότητες, τα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι πολλά. Και το κυριότερο; Να ταξιδέψεις όπου θέλεις και όπως θέλεις.

Θα μου πεις τα ταξίδια χρειάζονται και χρήματα, και δεν θα διαφωνήσω. Αν όμως είσαι οργανωτική, μπορείς εύκολα να ταξιδέψεις και να χαλάσεις ελάχιστα χρήματα. Κι επειδή δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν λατρεύει τα ταξίδια (ναι βάζω και εμένα μέσα), έψαξα και βρήκα τέσσερις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ταξιδέψεις φθηνά.

9 πράγματα που δεν πρέπει να φοράς όταν ταξιδεύεις το καλοκαίρι

Μείνε σε ξενώνες

Θέλεις να μειώσεις το κόστος της διαμονής ενώ ταξιδεύεις; Εάν ναι, σκέψου να μείνεις σε ξενώνα. Οι ξενώνες είναι καταλύματα σαν κοιτώνες που είναι φθηνότερα από τα περισσότερα ξενοδοχεία και υπηρεσίες ενοικίασης κατοικιών. Ενώ θα μοιράζεσαι ένα δωμάτιο με άλλα άτομα θα εξοικονομήσεις χρήματα στο κατάλυμα και μπορεί ακόμη και να αποκτήσεις εμπειρία γνωρίζοντας νέους φίλους.

https://www.instagram.com/p/CQdaNbADjwR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάνε ένα roadtrip

Θέλεις να πας κάπου που δεν έχεις πάει ξανά, αλλά δεν θέλεις να πληρώσεις χρήματα για ένα αεροπορικό εισιτήριο; Μην ανησυχείς, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις ανεξάρτητα από το πώς προτιμάς να ταξιδέψεις. Εάν προτιμάς την οδήγηση από ένα αεροπορικό ταξίδι, προγραμμάτισε ένα road trip με τους καλύτερους φίλους σου. Κάνε ένα service στο αυτοκίνητό σου για να δεις πως είναι «οκ» και ξεκίνα την περιπέτειά σου.

Κάνε εγγραφή σε ένα ταξιδιωτικό πρόγραμμα

Αν θέλεις να ταξιδέψεις, αλλά δεν είσαι σίγουρη πώς θέλεις να είναι το ταξίδι σου, σκέψου να κάνεις κράτηση μέσω ενός ταξιδιωτικού προγράμματος. Μπορεί να πρέπει να πληρώσεις εκ των προτέρων για ολόκληρο το ταξίδι, δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείς για τυχόν επιπλέον χρεώσεις (εκτός από σουβενίρ), ενώ ταξιδεύεις. Επιπλέον, εκείνοι προγραμματίζουν το δρομολόγιο, τη διαμονή και τις πτήσεις σου - τι άλλο να ζητήσεις;



Κάνε camping

Το camping μπορεί να μην είναι αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι άνθρωποι όταν προγραμματίζουν τις διακοπές των ονείρων τους, είναι όμως ένας από τους φθηνότερους τρόπους ταξιδιού. Αν έχεις τροχόσπιτο, όλα είναι οκ, αλλά αν είσαι σαν τους περισσότερους ανθρώπους που δεν έχουν, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αποφύγεις τη σκηνή και να έχετε ένα συναρπαστικό camping.

Εάν εσύ (οι γονείς σου δηλαδή) ή κάποιος φίλος διαθέτει ένα μεγάλο van, μπορείς να το μετατρέψεις σε μίνι τροχόσπιτο και να κοιμηθείς στο πίσω μέρος. Extra tip: Δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσεις για την εύρεση διαμονής ή μεταφοράς, γιατί θα έχεις δύο σε ένα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved