8 φοβιστικά πράγματα που θέλω να δοκιμάσω

Δεν με λες και τον πιο τολμηρό άνθρωπο στον κόσμο… Έχει χτυπήσει, όμως, η καρδούλα μου βλέποντας φίλους και φίλες να κάνουν τρελά πράγματα.

Θα σου πω κάτι! Δεν με λες και τον πιο τολμηρό άνθρωπο στον κόσμο (Μαρία Ροδίτη εδώ). Η αλήθεια είναι πως είμαι άτομο της λογικής. Τα βάζω κάτω, τα ζυγίζω τα πράγματα και μετά κάνω ό,τι κάνω. Δεν είμαι παρορμητική στις αποφάσεις μου, δηλαδή. Ούτε ριψοκίνδυνη, ενώ βαθιά μέσα μου θα ήθελα πολύ να είμαι. Έχει κι αυτό την αδρεναλίνη του, βλέπεις.

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, έχουν υπάρξει πολλές δραστηριότητες – extreme, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους- που έχω θελήσει να κάνω, αλλά… τρομάζω! Πάει κάπου το μυαλό σου;

Μην αφήνεις τον φόβο σου να νικήσει!

Τα φοβιστικά πράγματα που θέλω να δοκιμάσω

#1 Bungee-jumping

It’s too extreme for me, αλλά θα ήθελα τόσο πολύ να νιώσω αυτήν την αίσθηση ελευθερίας. Αυτό το πέταγμα που σε αφήνει να φτάσεις τόσο κοντά στο άγνωστο και σε γυρίζει πίσω, εκεί από όπου ξεκίνησες. Μήπως να πάω μια γέφυρα Χαλκίδας τώρα που το λέμε; Ή λες να κάνω σαν την κοπελίτσα που βλέπεις εδώ πέρα;

via GIPHY

#2 Ελεύθερη πτώση

Πρόσφατα, μια φίλη μου έκανε ελεύθερη πτώση, ανέβασε και video στα social media από την εμπειρία της με εμένα να τρελαίνομαι. Σκέφτηκα αμέσως πόσο πρωτόγνωρη και υπέροχη είναι η αίσθηση να πετάς στα… 14000 πόδια, να βλέπεις τη φανταστική θέα από ψηλά και κάπως ξαφνικά να προσγειώνεσαι στη γη. Δύσκολο να πειστώ και να το κάνω, πάντως!

#3 Zorbing

Κοίτα… Για να κάνω zorbing πρέπει να ταξιδέψω ως τη Νέα Ζηλανδία. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω, διότι αυτό το «σπορ» είναι εφεύρεση των Νεοζηλανδών. Πρόκειται, στην ουσία, για την κύλιση σε λόφο μέσα σε διάφανη πλαστική μπάλα. Και πες εγώ μπήκα στην μπάλα… Πού θα καταλήξω Θεέ μου;



#4 Flowboarding

Τι είναι αυτό θα μου πεις… Κι εγώ σχετικά πρόσφατα το ανακάλυψα και εκστασιάστηκα. Το flowboarding είναι surfing με σανίδα πάνω σε τεχνητά κύματα και με εξοπλισμό κάτι που… μοιάζει με σανίδα. Νομίζω, βέβαια, πως αυτό δεν υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά σε περιοχές, όπως το New Jersey ή το York Shire της Μεγάλης Βρετανίας.

Δεν είναι κάτι τόσο φοβιστικό. Ωστόσο, εγώ σκέφτομαι… μη σπάσω και κανένα πόδι. (#jesus)

#5 Escape room

Μπορεί να με πεις κότα, αλλά #whocares? Εγώ το escape room το φοβάμαι. Ακούω από κολλητές μου κάτι τρελά για δράκους με αίματα που εμφανίζονται στο σκοτάδι στα ξαφνικά και τα ουρλιαχτά τους «τρυπούν» τους τοίχους. Πού να μπλέξω σκέφτηκα; Αλλά πλάκα θα είχε εδώ που τα λέμε.

Μη φύγεις! Σου έχω στην gallery κι άλλα φοβιστικά πράγματα που θέλω να κάνω. Θα τα κάνω, όμως;

Cover photo: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved