Stranger Things Spin-Off: Ο Matarazzo σχολίασε τις φήμες και πήρε το μέρος μας

Και μόνο στην ιδέα ενός τέτοιου spin-off οι φανς ενθουσιάζονται. Δε θα ήταν τέλειο να το έχουμε στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα;

Όταν το 2016 κυκλοφόρησε η σειρά «Stranger Things», μετατράπηκε στο μόνο θέμα που μπορούσε να συζητηθεί μέσα στις παρέες. Είναι αυτό που μία σειρά καταφέρνει να σε συνεπάρει και να σε κάνει ένα με τον κόσμο της, ακόμα κι αν αυτός περιλαμβάνει άλλες διαστάσεις, τέρατα και κάθε τι που πιστοποιεί την ύπαρξη της επιστημονικής φαντασίας.

Θυμάμαι τότε όλα τα πιο μικρά κορίτσια ήθελαν να γίνουν η Eleven κατά μία έννοια. Προσποιούνταν ότι είχαν τις δυνάμεις της και ότι με κάποιον τρόπο θα μπορούσαν να μετακινήσουν τα πράγματα πάνω στο τραπέζι για να σώσουν τον κόσμο. Φυσικά, αυτό δεν έγινε ποτέ, όμως, και μόνο να σε βάζει κάποιος σε αυτήν τη διαδικασία είναι αρκετό.




Τα παιδιά που παίζουν στη σειρά και απαρτίζουν την ομάδα που όλοι αγαπάμε είδαν τη δημοφιλία τους να εκτοξεύεται. Ο Gaten Matarazzo -Dustin Henderson- και ο Joe Keery -Steve Harrington- απλά ταίριαξαν μεταξύ τους και όλοι το τελευταίο διάστημα φαίνεται να πιστεύουν ότι πρόκειται να υπάρξει spin-off της σειράς με τους δυο τους.

Δεν είναι να απορεί κανείς, βέβαια, γιατί πράγματι μία τέτοια προοπτική ακούγεται σούπερ.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι είπε ο Matarazzo στο ET Online σχετικά με μία τέτοια προοπτική.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved