Έκτη σεζόν Peaky Blinders: Οι φωτογραφίες που μας κάνουν να ανυπομονούμε

Μπορεί ο κορονοϊός να έχει πάει τα πράγματα πίσω, όμως, η αγαπημένη μας σειρά θα συνεχιστεί κι αυτό είναι αρκετό.

Με την πανδημία να κρατεί καλά ακόμα στις περισσότερες χώρες, δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε και ιδιαίτερες απαιτήσεις ως προς την άφιξη ταινιών και σειρών. Τα γυρίσματα προφανώς και καθυστερούν, γιατί μπορεί να τύχουν πολλά. Σε μία, δε, παραγωγή, όπως οι Peaky Blinders, που ούτως ή άλλως καθυστερεί, είναι πολύ πιθανό να συμβούν περαιτέρω αναβολές.

Από την άποψη της ιστορίας, ξέρουμε ότι έχουμε μείνει σε ένα πολύ καίριο σημείο. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Thomas Shelby. Η κατάσταση είναι τεταμένη και πολλά γεγονότα που ξέρουμε ότι έχουν συμβεί ιστορικά μπορούν να είναι στο πρόγραμμα για τη συνέχεια.




Μέχρι, λοιπόν, να έρθουν νέα επεισόδια, προσπαθούμε να βρίσκουμε οτιδήποτε σχετίζεται με τα γυρίσματα, για να μας δώσει μία ιδέα σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε. Ευτυχώς, όπως συμβαίνει σε κάθε παραγωγή, έτσι και εδώ, όλο και κάτι φτάνει στη δημοσιότητα.

Έχουμε, λοιπόν, αρκετές φωτογραφίες από την έκτη σεζόν και τις έχουμε συγκεντρώσει, ώστε να αρχίσουμε σιγά-σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα.


Δες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια περισσότερες φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved