Powerpuff Girls: Ετοιμάσου για το reboot της παιδικής σειράς που λάτρεψες

Blossom, Bubbles και Buttercup επιστρέφουν!

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της CW ένας αριθμός πιλοτικών τηλεοπτικών προγραμμάτων φαίνεται πως είναι στα σκαριά για τη σεζόν 2021 - 2022 και το reboot του «Powerpuff Girls» είναι πιο κοντά από ποτέ. Η παραγωγή φαίνεται πως είναι ήδη έτοιμη γι' αυτό το βήμα, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο να βγει στον αέρα.

Η CW σχεδιάζει επί του παρόντος ένα live- action για τη σειρά «Powerpuff Girls», σύμφωνα με το Variety. «Στην ενημερωμένη έκδοση της σειράς, οι Blossom, Bubbles και Buttercup έχουν πια μεγαλώσει και είναι κάπως… δυσαρεστημένες αφού πια έχουν χάσει την παιδική τους ηλικία για την καταπολέμηση του εγκλήματος.»



Πάντως, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κάποιο reboot των εμβληματικών χαρακτήρων αυτής της σειράς. Ενώ η αρχική σειρά προβλήθηκε το 1998 έως το 2005, αναδημιουργήθηκε πρόσφατα το 2016 και τελείωσε το 2019.



Μια έκδοση του ιαπωνικού anime, το «Powerpuff Girls Z», προβλήθηκε επίσης από το 2006 έως το 2007, ωστόσο, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στις ΗΠΑ, αν και υπάρχει η αγγλική μεταγλωτισμένη έκδοση.



Ενώ οι θαυμαστές μπορεί να είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που βλέπουν αυτή τη σειρά να ζωντανεύει, πιθανότατα θα είναι μέρος της τηλεοπτικής σεζόν 2021 - 2022, καθώς δεν φαίνεται να έχει πάρει επίσημα το πράσινο φως. Το επίσημο cast θα ξεκινήσει σύντομα με τα αστέρια της σειράς να ανακοινώνονται αργότερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved