WandaVision: Η πρώτη σκηνή της νέας σειράς της Marvel

Νιώθεις κι εσύ φουλ ανυπομονησία;

Καιρό τώρα ακούμε για τις σειρές που ετοιμάζει η Marvel με τους αγαπημένους μας υπερήρωες. Λόγω της πανδημίας, βέβαια, η παραγωγή τους πήγε πίσω, όπως ακριβώς συνέβη και με αρκετές άλλες παραγωγές του Hollywood. Ωστόσο, τα πράγματα σιγά-σιγά δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους και, ακόμα κι αν ο κορονοϊός παραμένει, έχουν βρεθεί τρόποι να γίνονται κανονικά τα γυρίσματα υπό μεγάλη προσοχή.

Το πρώτο τρέιλερ του WandaVision κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες και μας έδωσε μία γεύση σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε. Σαφώς πολύ διαφορετική παραγωγή, στη λογική του sitcom, που μας δημιούργησε περιέργεια για τα επεισόδια.

Αυτήν τη φορά, η Elizabeth Olsen aka Scarlet Witch ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και, κάπου ανάμεσα σε όλα τα ωραία που λέγανε, μας έδωσε μερικά δευτερόλεπτα μιας σκηνής της σειράς που δείχνουν το αγαπημένο ζεύγος την ώρα του ύπνου.

Πηγαίνοντας την μπάρα του παρακάτω βίντεο στο 4.25 θα δεις τη σκηνή για την οποία σου μιλάμε.




Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο στο Disney+ και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία Wanda και Vision και τον έγγαμο βίο τους. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται να δούμε κάτι πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved