Game of Thrones: Το σενάριο για την Daenerys που κανείς δεν είχε σκεφτεί

Πολύ καλύτερο από αυτό που συνέβη.

Όλοι θυμόμαστε πώς τελείωσε το Game of Thrones. Καλώς ή κακώς. Η πλειοψηφία βρήκε το τέλος της σειράς τουλάχιστον ανεπαρκές για τα δεδομένα που μας είχε συνηθίσει μέχρι τότε. Έγινε το αναμενόμενο όπως πήγαιναν τα πράγματα. Η Daenerys έγινε ουσιαστικά η Mad Queen στα χνάρια του πατέρα της, Mad King, Ο Jon Snow αναγκάστηκε να τη σκοτώσει για να σώσει ό,τι απέμεινε από το βασίλειο και μετά σηκώθηκε και έφυγε εις τα βουνά των Αγρίων.

Είχες σκεφτεί, όμως, ότι τα πράγματα μπορεί και να μην είναι τόσο προφανή; Όχι από άποψη sequel, καθώς οι δημιουργοί δεν άφησαν ποτέ σχετικό υπονοούμενο, αλλά από άποψη story.




Σίγουρα θα θυμάσαι ότι, κάποιες σεζόν πριν το τέλος, ο Jon είχε πεθάνει επίσης πάνω στο λευκό του χιονιού από το μαχαίρι συγκεκριμένων ανθρώπων της Night’s Watch. Επέστρεψε από τους νεκρούς, όμως, γιατί ήρθε η Melisandre και τον ανέστησε ως Red Priestess. Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική Red Priestess των βασιλείων…

Η Kinvara είχε επισκεφτεί την Dany και είχε δηλώσει την υποταγή της σε εκείνη, αφού πίστευε ότι εκείνη ήταν αυτή που θα εκπλήρωνε την προφητεία και θα έσωζε τον κόσμο. Φημολογείται, λοιπόν, ότι ο Drogon, όταν πήρε το άψυχο σώμα της μαμάς του, το πήγε προς Νότο και κάπου εκεί βρήκε την Kinvara, η οποία την ανέστησε, όπως η Melisandre τον Jon.

Δεδομένου, όμως, ότι στην παρούσα φάση περιμένουμε μόνο prequel, μάλλον αυτό το σενάριο δε θα απαντηθεί άμεσα. Όπως και να έχει, ξεκάθαρα πιο ωραίο από αυτά που είδαμε στην τελευταία σεζόν.

emilia clarke episode 3 GIF by Game of Thrones

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved