3 τρόποι να φας ένα αβοκάντο και δεν είναι guacamole

Θα το λατρέψεις

Αν έχεις δοκιμάσει έστω και μία φορά στη ζωή σου guacamole, τότε σου αρέσει και το αβοκάντο πολύ. Είναι το πιο διαδεδομένο λαχανικό του τελευταίου χρόνου και μπορείς να το φας σε οποιαδήποτε μορφή μπορείς να φανταστείς. Από αλμυρό, μέχρι γλυκό, σε cupcakes ή ακόμη και σε smoothie. Ό,τι και αν προτιμήσεις θα πάρεις όλα τα θρεπτικά συστατικά και θα το λατρέψεις ακόμη περισσότερο.

Εμείς βρήκαμε τρεις διαφορετικούς τρόπους για να φας το αβοκάντο και να το ανεβάσεις σε άλλο level.

Ρολάκια αγγουριού με αβοκάντο
Γύρισες από το σχολείο και θέλεις ένα σνακ πριν από το φαγητό; Φτιάξε ρολάκια αγγουριού με αβοκάντο εύκολα και γρήγορα. Κόψε με το ειδικό σκεύος το αγγούρι σε λεπτές φέτες, λιώσε το αβοκάντο σε ένα μπολ με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και άπλωσε το στις φέτες.

Σαλάτα αβοκάντο
Σίγουρα το είχες σκεφτεί και μόνη σου αυτό. Μία σαλάτα με αβοκάντο ποτέ δεν μπορεί να είναι βαρετή. Κόψε αβοκάντο σε κομμάτια, βάλε τοματίνια και μπέικον και συνδύασε το με dressing αβοκάντο. Μία σαλάτα που μπορείς άνετα να φτιάξεις και για το τραπέζι που θα κάνεις στις κολλητές σου.

Smoothie με ανανά και αβοκάντο
Μη μας πεις πως δεν σου πέρασε από το μυαλό; Εντάξει μπορεί να ακούγεται κάπως καλοκαιρινό, όμως αυτό είναι το καλύτερο και πιο γευστικό και υγιεινό smoothie που θα δοκιμάσεις ποτέ. Θα χρειαστείς μόνο έναν ανανά, ένα αβοκάντο μεγάλο, 250ml χυμό ανανά, χυμό από ένα lime και 1 κ.σ μέλι (προαιρετικά). Βάλε τα υλικά σου στο μπλέντερ και ανακάτεψε μέσα μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

Το καλύτερο; Έχει μόνο 242 θερμίδες και πάρα πολλά θρεπτικά συστατικά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved