Μόνος στο Σπίτι: Κανείς δεν ήξερε αυτήν τη λεπτομέρεια για τα γυρίσματα

Αυτό πρέπει να ήταν λίγο άβολο.

Το Μόνος στο Σπίτι είναι κατά γενική ομολογία μία από τις πιο διάσημες ταινίες που κυκλοφόρησαν ποτέ. Ήταν μία κωμωδία που είχε κάτι το διαφορετικό. Συνδύαζε το πνεύμα των Χριστουγέννων -που όλοι λατρεύουμε-, πολύ χιούμορ και ένα cast ηθοποιών που ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόταν η ταινία για να απογειωθεί.

Συνήθως, για τα γυρίσματα μίας ταινίας, βέβαια, η παραγωγή νοικιάζει χώρους ή φτιάχνει δικά της σκηνικά. Για τη συγκεκριμένη, συνέβη κάτι διαφορετικό. Το χαρακτηριστικό σπίτι που είδαμε να εκτυλίσσονται τα γεγονότα δεν ήταν άδειο. Μία οικογένεια έμενε ακόμα και κατά τη διάρκεια του shooting.

Η Laura Abendshien ήταν 6 ετών τότε και έμενε με την οικογένειά της εκεί. Τώρα, στην ηλικία των 36 ετών, εμφανίστηκε στο This Morning και διηγήθηκε την εμπειρία της.




«Μείναμε στο σπίτι σχεδόν καθ’ όλη την περίοδο, που ήταν περίπου τέσσερις με πέντε μήνες. Για να αποφύγουμε να εμφανιστούμε στο γυαλί, έπρεπε να μπουσουλάμε γύρω από τη γραμμή του παραθύρου από δωμάτιο σε δωμάτιο»

«Θα περνούσαν χρόνο στο σπίτι όταν δεν έκαναν γυρίσματα. Ο Macauley Culkin χρησιμοποιούσε το δωμάτιό μου για να διαβάσει με τον δάσκαλό του και ο αδερφός του -Keiran-, δεν έκανε τόση ώρα γυρίσματα, οπότε απλώς θα καθόταν στο δωμάτιό μου»

«Είδαμε ότι κάτι ιδιαίτερο συνέβαινε, αλλά δεν περιμέναμε πόσο πολύ θα ήταν»

«Ήταν πολύ εξωπραγματικό όταν η ταινία κυκλοφόρησε και ξαφνικά είναι η εορταστική σεζόν το 1990 και υπάρχει μία ατελείωτη σειρά αυτοκινήτων και ανθρώπων που θέλουν να δουν το σπίτι και να τραβήξουν φωτογραφίες και αυτό ήταν κάτι πολύ νέο για εμάς. Αλλά, αρχίσαμε να το αγαπάμε και μοιραστήκαμε τη μαγεία της ταινίας»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved