5+1 Fun Facts για τα παγωτά που θα σε κουφάνουν

Αν τρως και εσύ παγωτά τον χειμώνα τότε αυτό σε ενδιαφέρει.

Και ποιος δεν αγαπά τα παγωτά; Ακόμη και τους χειμερινούς μήνες πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν ένα παγωτό, δεν λέμε για εμάς, για κάτι φίλες από το χωριό! Λοιπόν, πρέπει να σου πούμε ότι έχουμε τα πιο αστεία facts που θα δυσκολευτείς να πιστέψεις.

Αν είσαι λάτρης των παγωτών και ιδιαίτερα της σοκολάτα, τότε τα νέα είναι ευχάριστα για εσένα. Ήξερες εσύ ότι η πρώτη γεύση παγωτών που κυκλοφόρησε ποτέ ήταν η σοκολάτα; Ε λοιπόν ναι, αν και αυτό δεν φαίνεται και τόσο περίεργο, πρέπει να σου πούμε ότι πρώτα ήρθε η σοκολάτα στον κόσμο των παγωτών και μετά η βανίλια.

Αν και η βανίλια ήρθε δεύτερη, είναι η αγαπημένη γεύση παγωτού παγκοσμίως. Σύμφωνα με το spoonuniversity, όποιες κι αν είναι οι νέες γεύσεις που θα κυκλοφορήσουν η βανίλια θα είναι πάντα μια από τις πολυτιμότερες όλων.

Η California είναι μια από τις πολιτείες των ΗΠΑ με την μεγαλύτερη παραγωγή σε παγωτά, ενώ οι κάτοικοι της Νέας Ζηλανδίας τρώνε τα περισσότερα παγωτά, χειμώνα- καλοκαίρι, ιδίως χειμώνα, σύμφωνα με την έρευνα του επίσημου site του benjerry .

Ενώ κάθε άτομο στις Ηνωμένες Πολιτείες τρώει 44 πίντες ή αλλιώς 5,5 γαλόνια παγωτού ετησίως, κάθε άτομο στη Νέα Ζηλανδία τρώει 7,5 γαλόνια.

Και τέλος, το fact που θα σε απογοητεύσει ιδιαίτερα! Περισσότερο από το 50% του παγωτού είναι… αέρας. Πολλά πυκνά συστατικά μπορούν να προστεθούν στο παγωτό, από κομμάτια σοκολάτας μέχρι και μπισκότα, αλλά το ίδιο το παγωτό, λόγω του τρόπου παρασκευής του είναι αρκετά κρεμώδες και... αφράτο. Αυτό συμβαίνει επειδή το μισό παγωτό είναι αέρας. Αυτό άραγε σημαίνει πως μπορούμε να φάμε περισσότερες από μία κουταλιές;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved