Thor: Love & Thunder: Η Natalie Portman κάνει την αποκάλυψη που περίμενες

Δεν είναι μόνο ο Thor αυτός που «υποφέρει».

Τι κι αν οι παραγωγές της Marvel -όπως και όλων των υπόλοιπων ταινιών- έχουν δεχτεί καθυστέρηση λόγω της κατάστασης με τον COVID-19, τώρα οι μηχανές μπαίνουν πάλι σε λειτουργία και προσπαθούν να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό. Η λίστα είναι μεγάλη και η αναμονή ακόμα μεγαλύτερη. Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες, το Thor: Love & Thunder, πρόκειται να δει τη Natalie Portman στον πρωταγωνιστικό ρόλο και οι πρώτες σκηνές θα καταγραφούν σε μερικούς μήνες.

Τον Ιανουάριο του 2021, τα γυρίσματα της ταινίας θα αρχίσουν στην Αυστραλία. Μέχρι τότε, το cast ετοιμάζεται πυρετωδώς, αφού ο Thor δε θα είναι ο μόνος που θα πρέπει να ακολουθεί εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου του.




Τώρα, και η Natalie Portman πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όντας η θηλυκή εκδοχή του Thor, και η γυμναστική που είναι στο πρόγραμμά της είναι εξαντλητική. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon και, εκεί, αν και δεν μπορούσε να μιλήσει σχετικά με την ίδια την ιστορία, αποκάλυψε ότι ακολουθεί ένα εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής.

«Προσπαθώ. Είχα περίπου πέντε μήνες πανδημίας, τρώγοντας φουρνιστά καλούδια και ξαπλώνοντας στο κρεβάτι και νιώθοντας λύπη για τον εαυτό μου. Είμαι πολύ κουρασμένη μετά τη γυμναστική, και κατά τη διάρκεια»

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022 στους κινηματογράφους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved