Πώς θα διασκεδάσεις τo weekend μέσα στο σπίτι με τις αγαπημένες σου φίλες

Όλες οι δραστηριότητες για να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε.

Το φετινό φθινόπωρο και γενικότερα το 2020 είναι μια εντελώς διαφορετική και πρωτόγνωρη περίοδος για όλες εμάς. Η ξαφνική πανδημία του Κορονοϊού έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές μας, αλλάζοντας δραματικά όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Τα ωράρια των καφέ-μπαρ και των εστιατορίων διαφοροποιήθηκαν, τα θερινά σινεμά έκλεισαν ενώ η χρήση μάσκας έγινε υποχρεωτική σχεδόν σε όλους τους χώρους.

Όπως ξέρεις καθημερινά έχουμε πολύ περιορισμένο χρόνο αφού το σχολείο, το φροντιστήριο και οι λοιπές υποχρεώσεις γεμίζουν για τα καλά την ημέρα μας. Κάπου εδώ έρχονται τα Σαββατοκύριακα, τα οποία περιμένουμε πώς και πώς κάθε εβδομάδα για να ξεκουραστούμε, να διασκεδάσουμε και φυσικά να περάσουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Όσο πλησιάζουμε στο χειμώνα και σε συνδυασμό με την παρούσα κατάσταση, το σπίτι μας γίνεται η no1 επιλογή για να περάσουμε όμορφα και με ασφάλεια. Ναι, το λέμε και το εννοούμε. Άλλωστε μην ξεχνάς πως (η σωστή) παρέα κάνει τελικά την διαφορά και παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από το μέρος που θα επιλέξουμε για να διασκεδάσουμε.

Μην χάνεις λοιπόν χρόνο και κάλεσε από τώρα τις αγαπημένες σου φίλες για #girlsnight στο σπίτι σου αυτό το Σαββατοκύριακο. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε όλες τις fun δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις με τις φίλες για να χαρείτε τον ελεύθερό σας χρόνο.

1) Δείτε μια ταινία που θα επιλεξετε όλες μαζί. Φυσικά αυτό μπορεί να συνοδευτεί με πολλά pop-corn.

2) Οργανώστε μια ομαδική περιποίηση ομορφιάς. Δοκιμάστε νέα καλλυντικά, μάσκες ομορφιάς, μαλλιών κ.ά

3) Ενωθείτε για να μαγειρέψετε το αγαπημένο φαγητό της παρέας. Επιλέξτε κάτι εύκολο όπως πίτσα, τυρόπιτα ή σουφλέ.

4) Δοκιμάστε να φτιάξετε ένα παζλ ή να παίξετε διασκεδαστικά επιτραπέζια.

5) Πείτε όλα όσα δεν έχετε προλάβει να συζητήσετε τις τελευταίες ημέρες, χαλαρώστε και χαρείτε τη στιγμή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved