Game of Thrones: Μία πολύ σημαντική σκηνή θα είναι διαφορετική στο βιβλίο

Και μας αρέσει πολύ.

Με την έλευση του House of Dragon να βρίσκεται υπό συζήτηση, το Game of Thronesξαναβρίσκεται στο προσκήνιο. Φυσικά, για αυτό φταίει και το γεγονός ότι ακόμα περιμένουμε το νέο βιβλίο του George R. R. Martin που, όπως όλα δείχνουν -και πολύ ευελπιστώντας- θα είναι διαφορετικό από τη σειρά όσον αφορά στα γεγονότα.

Στο βιβλίο του James Hibberd, Fire Cannot Kill A Dragon: Game of Thrones and the Official Untold Story of an Epic Series, ο Martin αποκαλύπτει ότι μία πολύ σημαντική σκηνή θα είναι διαφορετική από αυτό που είδαμε στη μικρή οθόνη, με έναν τρόπο που έχει μεγάλη σημασία γενικότερα για την πλοκή.




«Πιστεύω ότι το εκτέλεσαν πολύ καλά, αλλά θα υπάρχουν διαφορές στο βιβλίο. Το έκαναν πολύ φυσικό ‘κράτα την πόρτα’ με τη δύναμη του Hodor. Στο βιβλίο, ο Hodor έκλεψε ένα από τα σπαθιά στην κρύπτη. Ο Bran έκανε warging στον Hodor και πειραματιζόταν με το σώμα του, γιατί ο Brad είχε εκπαιδευτεί στη μάχη με ξίφος. Οπότε, το να πεις στον Hodor να ‘κλείσει την πόρτα είναι περισσότερο σαν να ‘κρατήσει αυτόν τον δρόμο’ – προστάτευσέ όταν οι εχθροί έρχονται- και ο Hodor πολεμάει και τους σκοτώνει. Λίγο διαφορετικό, αλλά ίδια ιδέα»

Επομένως, ο Hodor δεν κρατάει απλώς την πόρτα, αλλά πολεμάει τους Απέθαντους.

Σαν να νιώθουμε ότι μπαίνουμε στη σειρά για το βιβλίο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved