Ο George R. R. Martin αποκαλύπτει τη σκηνή της σειράς που έγινε εντελώς λάθος

Δεν έχει κι άδικο σε αυτό που λέει.

Περνάνε όλο και περισσότεροι μήνες από τότε που το Game of Thrones έριξε αυλαία στην τηλεόραση. Όμως, η ιστορία της σειράς που μας καθήλωσε στους δέκτες μας για μία δεκαετία και μας έδειξε μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες σκηνές που παίχτηκαν ποτέ στην τηλεόραση πρόκειται να έχει συνέχεια ή καλύτερα πρόκειται να έχει την εκδοχή του αρχικού δημιουργού της.

Ο George R. R. Martin, λοιπόν, στην παρούσα φάση προσπαθεί πυρετωδώς να τελειώσει το επόμενο βιβλίο και, όπως αναφέρει το EW, αποκάλυψε τη σκηνή θανάτου που βρήκε εντελώς λάθος έτσι όπως προβλήθηκε στη μικρή οθόνη. Ποια είναι αυτή; Ο θάνατος του King Robert Baratheon.




«Στα βιβλία, ο Robert πηγαίνει για κυνήγι, μαθαίνουμε ότι καρφώθηκε από ένα αγριογούρουνο, τον φέρνουν πίσω και πεθαίνει. Οπότε, ποτέ δεν έκανα (μία κυνηγετική σκηνή). Αλλά ήξερα πώς ήταν ένα βασιλικό κυνήγι. Θα ήταν 100 άνθρωποι. Θα υπήρχαν σκηνές. Θα υπήρχαν κυνηγοί. Θα υπήρχαν σκυλιά. Θα υπήρχαν ήχοι από κέρατα. Έτσι πηγαίνει ένας βασιλιάς για κυνήγι! Δε θα περπατούσε απλώς στα δάση με τρεις φίλους που κρατάνε λόγχες ελπίζοντας να συναντήσει έναν αγριόχοιρο. Αλλά, σε εκείνη τη φάση, δεν μπορούσαμε να υποστηρίξουμε άλογα και σκηνές»

Το καλό είναι ότι σε ό,τι δε συμφωνούμε, έχουμε τα βιβλία να μας δώσουν τη διαφορετική, καλύτερη απεικόνιση του δημιουργού.

Αναμένοντας, λοιπόν, το επόμενο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved