Stranger Things: Οι δημιουργοί κατηγορούνται για «αντιγραφή» σεναρίου;

Τι να πιστέψουμε εμείς τώρα;

Το Strranger Things είναι μια σειρά την οποία έχουμε λατρέψει και έχουμε αγαπήσει όλοι.

Το σενάριο, η πλοκή της, οι απρόβλεπτες εξελίξεις αλλά και οι χαρακτήρες της σειράς κάνουν το αποτέλεσμα μοναδικό, ωστόσο υπάρχουν κάποιες κατηγορίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι δημιουργοί της σειράς και μάλλον όλα τα παραπάνω δεν είναι και τόσο μοναδικά όσο πιστεύαμε.



Το Netflix και οι δημιουργοί του «Stranger Things», Matt και Ross Duffer, μηνύονται από μια εταιρεία που αναφέρει ότι η ιδέα της σειράς είχε κλαπεί από ένα σενάριο που ονομάζεται «Totem»

Σύμφωνα με την αγωγή, που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια, η Irish Rover Entertainment υποστηρίζει ότι το «Stranger Things» έχει αντιγράψει από το «Totem»- από τον Jeffrey Scott Kennedy- τόσο την πλοκή και το θέμα, όσο και το συνολικό concept art αλλά και τους χαρακτήρες. Υπάρχουν αρκετές ομοιότητες παρόλα αυτά, αυτές οι ομοιότητες δεν αποτελούν τρανταχτή απόδειξη υποκλοπής σεναρίου.

Παρά τις κατηγορίες οι δημιουργοί του «Stranger Things» υποστηρίζουν πως δε γνώριζαν ούτε τον ίδιο, ούτε το έργο του πριν τις μηνύσεις.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved