Γιατί ο Henry Cavill πιστεύει ότι ο Geralt είναι ο τέλειος ήρωας του 2020;

Έχει λογική το σκεπτικό του αν το σκεφτείς.

Ο Geralt of Rivia ήταν ο ήρωας που ήρθε στις ζωές μας τον περασμένο Δεκέμβριο -τουλάχιστον για όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία- και μαζί του έφερε κι ολόκληρο αυτό το σύμπαν της μαγείας και των τεράτων πάνω στο οποίο έχει χτιστεί η ύπαρξή του. Ο Henry Cavill έγινε ο Witcher και με τη βαθιά, βραχνή φωνή του κατάφερε να κάνει εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο να τον λατρέψουν λίγο περισσότερο.

Η σειρά είχε μεγάλη επιτυχία. Πολλοί ήλπιζαν ότι θα είναι ο συνεχιστής του Game of Thrones -κάτι που σαφώς δεν έγινε- ωστόσο, αυτό που πράγματι συνέβη είναι να αποκτήσουμε άλλη μία παραγωγή fantasy με τεράστιο υπόβαθρο πίσω της κατευθείαν από τον Andrzej Sapkowski.




O Cavill, σε συνέντευξή του με το Vanity Fair, εξήγησε γιατί θεωρεί τον Geralt τον τέλειο ήρωα για το 2020 και δεν έχει και πολύ άδικο αν το σκεφτείς.

«Ο Geralt είναι ένας πολύ ρεαλιστικός χαρακτήρας κι επίσης μη ρεαλιστικός την ίδια στιγμή. Ζει σε έναν κόσμο όπου νιώθει σαν να ζει εντελώς στα περίχωρα. Είναι εντελώς απομονωμένος. Οπότε, με τον ίδιο τρόπο που περνάμε την απομόνωση, το lockdown, την καραντίνα, και που βλέπουμε τον κόσμο από μακριά να κάνει τη δουλειά του, είναι κάπως αυτό που κάνει σε όλη του την ύπαρξη»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved