Είναι επίσημο: Η J. K. Rowling ετοιμάζει νέο βιβλίο... εντελώς δωρεάν!

Υπέροχα τα νέα για τους Rowling fans.

Η J. K. Rowling είναι πλέον ένας μύθος στη συγγραφική κοινότητα και όχι μόνο. Πρόκειται για μία συγγραφέα που με το έργο της μπορεί να πει ότι άφησε πίσω της μία παρακαταθήκη στο universe της φαντασίας για τις επόμενες γενιές και που ιστορίες της μας συντροφεύουν και θα μας συντροφεύουν για μεγάλο διάστημα.

Η ιστορία του Harry Potter μπορεί να τελείωσε -εκτός απροόπτου- και προς το παρόν μένουμε να απολαμβάνουμε ουσιαστικά τα prequel με το Fantastic Beasts, όμως, η συγγραφέας αποφάσισε να κάνει μία ανακοίνωση που βρήκε όλους τους fans της δουλειάς της εκστασιασμένους: ένα νέο βιβλίο.

Ειδικά τώρα που πολύς κόσμος στον πλανήτη βρίσκεται σε απομόνωση και καραντίνα, η συντροφιά ενός βιβλίου πολλές φορές δε συγκρίνεται με καμία άλλη και η Rowling το ξέρει. Γι’ αυτό και το The Ickabog θα βλέπει ένα (ή δύο ή τρία, όπως αναφέρεται) κεφάλαιο κάθε εβδομάδα μεταξύ 26 Μαΐου και 10 Ιουλίου στο επίσημο site του και όποιος θέλει θα μπορεί να μπαίνει και να τα διαβάζει.




«Το
Ickabog είναι μία ιστορία για την αλήθεια και την κατάχρηση της εξουσίας», ενώ «είναι κατάλληλο για 7-9χρονα να το διαβάζουν μόνα τους»

Όταν, δε, αυτό δημοσιευτεί, τα έσοδα θα σταλούν για βοήθεια σε γκρουπ που έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την πανδημία του κορονοϊού.

Ανυπομονούμε!

Διάβασε επίσης: H J. K. Rowling αποκάλυψε σε έναν fan τον αγαπημένο της χαρακτήρα από το Harry Potter

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved